Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Dead Space 3: detalii si pareri

Un video despre Dead Space 3 a fost postat în septembrie 2011, sugerând astfel că jocul va apărea în curând. În mai 2012 însă, Electronic Arts a anunţat în mod oficial apariţia jocului Dead Space 3, care va putea fi disponibil pentru PlayStation 3, Xbox 360 precum şi pentru calculator. Lansarea va avea loc în luna februarie a anului viitor. Principala noutate adusă de Dead Space 3 va fi posibilitatea de a juca cooperativ alături de un prieten.

Vicepreşedintele şi Managerul General Visceral Games, care este şi Producătorul Executiv al jocului Dead Space 3, Steve Papoutsis, a afirmat: ”Dead Space 3 va aduce acţiune şi groază la o scară ce depaşeşte tot ceea ce am făcut noi până acum. Jocul va varia de la spaţiile adânci şi înguste, la o nouă planetă unde explorarea mediilor de acolo va oferi noi provocări gamerului. Fanii acestui joc de groază, care doresc să joace într-un spaţiu întunecos, pot experimenta aceasta. De asemenea, cei ce vor dori să împărtăşească cu un prieten experienţa acestui joc, o vor putea face mulţumită opţiunii de adăugare co-op. Oricum, acţiunea este foarte intensă, aventura uluitoare, iar emoţiile de neuitat”.

Dead Space 3 îl prezintă pe Isaac Clarke împreună cu soldatul John Carver într-o călătorie în spaţiu pentru a descoperi sursa epidemiei Necromorfe. Personajul principal aterizează pe planeta îngheţată a lui Tau Volantis, o planetă care ar putea fi cheia către sfârşitul infestaţiilor Necromorfe. Isaac îşi va folosi toate cunoştinţele în domeniul ingineriei pentru a crea arme şi instrumente de supravieţuire. De asemenea, va trebui să depăşească avalanşe, porţiuni imense de gheaţă precum şi greutatea pustietăţii de acolo.

Confruntându-se cu duşmani mortali şi alte elemente brutale, Isaac Clarke poate alege să lupte în echipă, nu numai pentru el, ci pentru supravieţuirea întregii omeniri. Chiar dacă vei alege să joci cu un prieten, sau singur, acest joc va fi o experienţă unică.
One thought on “Dead Space 3: detalii si pareri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J