Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Deco Artis – costume botez pentru fetite si baieti

Deco Artis este un magazin online care va ofera posibilitatea de a comanda un costum special pentru fetite si baieti ce urmeaza a fi crestinati. Spun special pentru ca vorbim despre costume de botez personalizate cu numele celui care il poarta sau cu alte mesaje deosebite, in culori diferite si marimi diferite. Da, ne referim la costume botez unicat.

Fiecare copil este unic si merita sa beneficieze de un costumas de botez unic. Din fericire acest lucru este posibil iar daca va doriti ca finul sau copilul dumneavoastra sa poarte in ziua botezului un astfel de costum, tot ce trebuie sa faceti este sa comandati hainutele de botez asacum vi le doriti.

Ce includ costumele de botez pentru baieti?
david2_mIn costumul popular pentru baieti se regasesc mai multe elemente si accesorii. In primul rand costumul include o camasa realizata din bumbac sau in. Pantoalonii sunt largi sunt sunt fabricati la fel din bumbac alb sau in. In talie se leaga un brau in culorile steagului romanesc (rosu, galben si albastru). Din costumasul national de botez pentru baieti nu lipsesc opincutele, clopul si traistuta. Articolele pot diferi usor in sensul ca unele costume pot include pantaloni din panza topita si vesta de lana. Aceasta vesta este recomandata mai ales atunci cand botezul are loc in sezonul rece si cand va doriti ca bebelusul sa fie protejat de frig. Pe Deco Artis gasiti numeroase costume populare pentru botezul baietilor si puteti alege in functie de preferinte.

Ce includ costumele de botez pentru fetite?
Daca am vazut ce include un costumas de botez pentru baiat, ne vom referi in cele ce urmeaza la costumasul national specific pentru fetite. Un astfel de costumas include o rochita, batic, catrinta opinci pentru picioare si traistuta frumos realizata si inchisa la gura cu un siretel. Oricare element din componenta costumasului de botez se poate personaliza cu un mesaj special cum ar fi numele copilasului, data botezului etc. Pentru fetite oferta de costumase, rochite si vestute este foarte variata. Alegerea va fi influentata in primul rand de gustul fiecarui parinte sau nas, dar si de conditiile meteorologice in care va avea loc botez. Ideea este ca daca botezul are loc in sezonul rece, cel mai bine ar fi sa alegeti un costumas care include vesta calduroasa. Din contra, daca este vara, puteti renunta linistit la aceasta.

Pentru cele mai frumoase costume botez pentru fetite si baieti va asteptam cu cele mai bune oferte de pret pe site-ul Deco Artis.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J