Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Dell a anuntat Alienware 13, noul laptop de 13,3 inch cu display qHD dedicat gamerilor

Dell ne-a obisnuit deja cu laptop-uri de gaming din gama Alienware, iar urmatorul produs din aceasta gama se afla sub numele de Alienware 13 si va fi lansat spre finalul acestui an. Compania promite ca urmatorul model va fi unul mult mai portabil dedicat impatimitilor de jocuri chiar si atunci cand calatoresc.

Noul laptop al celor de la Dell va fi desemnat cel mai subtire model din gama Alienware, avand o grosime de 2,54 cm si o greutate de 2 kg, astfel intrand direct in competitie cu modelele fine si inguste a celor de la Razer.dell alienware 13 2Alienware 13 vine cu un display de 13,3 inch, iar compania a decis sa lanseze trei versiuni a noului laptop. Prima versiune va utiliza un panou TN normal invelit cu sRGB de 45%, avand rezolutia de 1366 x 768 si o luminozitate de 200 nits. Versiunea a doua va avea un panou IPS invelit cu sRGB de 72%, avand rezolutia Full HD si o luminozitate de 350 nits. Iar ultima versiune va fi dedicata modelului de varf si va utilizat acelasi panou IPS ca la versiunea cu numarul doi, avand insa rezolutia de 2560 x 1440 pixeli si luminozitatea de 400 nits.dell alienware 13 4In ceea ce priveste partea de hardware, laptopul de la Dell va fi lansat cu modelele de procesoare Intel Core i5 si i7 generatia Haswell, compania declara ca procesoarele vor fi schimbate cu modelele generatiei Broadwell care vor fi disponibile cat mai curand. Specificatiile continua cu 16 GB de memorie RAM si cu disponibilitatea a doua sloturi dedicate unitatilor de stocare de tip SSD, HDD sau SSHD. Partea de grafica este garantata de o placa video NVIDIA GTX 860M, iar cea de sunet vine cu un sistem audio de la Klipsch. In ceea ce priveste conectivitatea acesta vine dotat cu o placa de wireless Qualcomm Atheros Killer 802.11ac. Design-ul este specific modelelor Dell dedicate gamerilor, insa va fi completat de o tastatura iluminata Alienware TACTX ce va permita sa fie programata.dell alienware 13Cele trei versiuni a laptop-ului Alienware 13 vor fi lansate la finalul lunii noiembrie a acestui an, insa compania nu a declarat si preturile sau tarile in care vor fi disponibile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J