Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

DeLonghi Pangourmet EOB 2071 – Cuptor electric cu grill si functie coacere paine

Mi-am amenajat bucataria eficient si modern. Imi place ca atunci cand intru in bucatarie ma simt ca intr-o nava spatiala, totul e modern si electric.

Va spun sincer eu nu gatesc foarte des, stau singura si muncesc mult, prin urmare timpul petrecut acasa este putin si incerc sa il fac productiv si sa fac altceva decat sa gatesc.

Cum pe timpul saptamanii lucrez, ajung seara acasa si atunci mananc cate o salata sau niste paste sau ceva usor de digerat, depinde si de starea mea de spirit. In weekend in schimb imi place sa fac cate ceva rapid de mancare sau mai fac pizza in casa.

Dupa cum spuneam, mi-am amenajat bucataria modern asa ca nu am aragaz clasic pe gaz cu ochiuri si cuptor, am plita electrica si mi-am cumparat si cuptorul electric DeLonghi Pangourmet EOB 2071, util si practic pentru ce am eu nevoie.

DeLonghi Pangourmet EOB 2071

Dupa cum spuneam imi place in weekend sa fac pizza. DeLonghi Pangourmet EOB 2071 are pe langa tava de pizza si tava de copt. Imi plac dulciurile facute in casa asa ca fac des si chec, iar tava de copt ma ajuta ca este exact pentru cuprtorul meu, asta nu inseamna ca nu poti folosi si alta tava.

Chiar daca est un cuptor electric, DeLonghi Pangourmet EOB 2071 este apropae la fel ca un cuptor clasic, singura diferenta este ca nu pregatesc mancare cu gaz ci cu energie electrica, dar aceasta nu schimba gustul mancarii.

Avantajul acestui cuptor electric este ca are dimensiuni mici si incape in orice bucatarie infiferent cat de mica este, ba mai mult acesta ofera si optiunea de a folosi spatiul liber pentru altceva daca ai nevoie.

DeLonghi Pangourmet EOB 2071 are putere de 1400 W, temperatura maxima de 220 °C si 7 trepte de temperatura. Impreuna cu capacitatea de 20 l poti face 2 pizza rapid pentru o seara de relaxare cu prietenii.

Acest cuptor are interiorul dintr-un material rezistent la temperaturi mari, impact si zgaraieturi, ceea ce il face si usor de transportat atunci cand te muti spre exemplu si nu ai timp sa urmaresti cum este transportat fiecare obiect.

Uneori sunt uituca asa ca timer-ul acestui cuptor electric ma salveaza de la mancat mancare arsa. Stiti voi cum e cand gatesti ceva chiar daca nu iti iese buna sau iti iese arsa din orgoliu sa nu zica careva ca nu stii sa faci mancare, te chinui sa o mananci si asa.

Pentru mine si bucataria mea DeLonghi Pangourmet EOB 2071 a fost cea mai buna alegere.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J