More

  Designul Samsung Galaxy S24 Ultra a fost dezvăluit înainte de prezentare

  SmartphoneAndroidDesignul Samsung Galaxy S24 Ultra a fost dezvăluit înainte de prezentare

  Încercăm să identificăm diferențe față de modelul Galaxy S23 Ultra, însă aparent, nu există aproape nicio diferență semnificativă.

  Un sursă autorizată, OnLeaks, a oferit detalii despre designul principal al viitorului flagship sud-coreean, Samsung Galaxy S24 Ultra. Este disponibil un videoclip de 360 de grade, permițând vizualizarea detaliată a smartphone-ului din toate unghiurile.

  Examinând cu atenție, se observă că modificările de design sunt minime. Structura camerei rămâne neschimbată, iar numărul total de inovații externe este destul de limitat:

  • Marginile laterale vor avea un aspect mai plat;
  • Ecranul va prezenta un grad mai mic de rotunjire;
  • Ramele din jurul afișajului se vor îngusta ușor;
  • Carcasa va fi realizată din titan.

  Referitor la utilizarea titanului în locul oțelului, experiența cu iPhone 15 Pro sugerează că această alegere s-ar putea să nu fie cea mai bună. Cu toate acestea, noul Samsung va avea un ecran de 6,8 inci, cu o rezoluție WQHD+ și o luminozitate impresionantă de 2500 nits.

  Dimensiunile flagship-ului sunt de 162,3 x 79 x 8,7 mm, cu o greutate de 233 de grame. Suportul pentru S-Pen va continua să fie disponibil. În ceea ce privește hardware-ul, sunt anunțate câteva modificări: un procesor Snapdragon 8 Gen 3, o baterie de 5000 mAh (45W) și camere ușor îmbunătățite. Prezentarea oficială a liniei Galaxy S24 este anticipată pentru începutul anului 2024.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante