Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Despre sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura și despre pompe de caldură

De curand am avut o discutie cu un prieten care s-a mutat impreuna cu familia lui intr-un apartament nou, aflat intr-un ansamblu rezidential construit recent intr-o zona buna a orasului. Trebuie sa va spun ca ei s-au aratat foarte entuziasmati atat de ansamblul rezidential in sine, cat si de felul in care aratau apartamentele. Insa, dupa cateva saptamani de locuit acolo si-au dat seama si de existenta unor minusuri ale apartamentului. Fiind si perioada verii, ei si-au dat seama ca in mare parte din zi, in apartamant umiditatea este la un nivel foarte ridicat. Cand am auzit de acest lucru, imediat mi-am adus aminte de un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura despre care citisem in urma cu ceva vreme. Marturisesc ca la acea vreme nu imi dadusem seama de ce este atat de important un astfel de sistem, insa acum l-as putea recomanda oricui.

            Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura fac umiditatea din casa sa scada

Aceasta umiditate ridicata se poate transforma intr-o problema foarte mare in cazul in care este neglijata. Acompaniata si de un condens la fel de mare si de lipsa aerului, in doar cateva luni te poti trezi cu igrasie in toata casa. Iar asta ar fi o tragedie pentru un apartament pe care ai dat o gramada de bani si in care abia ce te-ai mutat! Insa un astfel de sistem de ventilatie cu recuperare de caldura te-ar putea scapa de astfel de probleme! Este drept ca necesita o investitie atunci cand il montezi, insa esti asigurat mai apoi ca nu vei avea astfel de probleme.

Uniflexplus este un astfel de sistem de ventilatie cu recuperare de caldura, comercializat de cei de la Termice.ro, unul dintre cele mai apreciate nume din acest domeniu. Acest sistem este unul modern si inovativ, care poate fi montat in orice fel de cladire: case cu mai multe camere, cladiri de birouri, apartamente, etc. Montarea este una foarte usoara, conductele fiind foarte simplu de conectat intre ele. Montarea conductelor se poate face fara niciun fel de probleme atat in pardoseala, cat si in tavan sau in beton.

I-am mai recomandat prietenului meu sa arunce un ochi si catre mai multe pompe de caldura pe care le-ar putea monta in noul sau apartament. Pompele de caldura prezinta niste avantaje clare in fata sistemelor clasice. In primul rand putem vorbi despre un sistem mult mai econom, acesta bazandu-se pe energia termala naturala a pamantului.

Nu in ultimul rand, este o varianta eco in comparatie cu cea clasica, protejand mediul inconjurator. In cazul pompelor de caldura, trebuie sa stiti ca nu exista combustibili fosili, gaze, fum sau cenusa. Din acest motiv sunt si foarte silentioase si nici nu prezinta un risc de explozie. Pentru mai multe informații în tot ce privește cele de mai sus enumerate, intrați pe https://termice.ro/ !
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J