Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Doctorii Injectoarelor Bosch

 

Cine sunt doctorii care se ocupa de injectoare Bosch?

Echipa Pro Diesel Group situata pe calea Moldovei in Bacau stau la dispozitia clientilor oricand, gata sa efectueze operatiuni de mentenanta asupra injectoarelor.

Pro Diesel Group este specializata in reparatii injectoare Bosch, iar acestia sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Echipa este formata doar din personal instruit la centrele Bosch, folosind doar instrumente de ultima ora si totul se face doar pe bancuri autorizate Bosch.

Ce simptome are o masina cu probleme la sistemul de injectie?

Un indicator al  disfunctionalitatii componentelor sistemului de injectie (injectoare, pompa sau regulatorul de presiune) este pierderea de presiune din sistem, situatie ce genereaza probleme de pornire sau de functionare a motorului. Problemele sistemului de injectie trebuie constatate de un specialist certificat si cu experienta vasta in domeniu, insa sunt unele simptome care trebuie recunoscute si de proprietarii de autovehicule:

  1. masina nu porneste sau porneste cu greutate
  2. motorul functioneaza zgomotos
  3. emisii de fum negru la accelerare
  4. trecerea in regim de avarie a functionarii motorului (aprinderea becului de avarie) sau oprirea neprogramata a acestuia
  5. pierderi de carburant in zona motorului
  6. trepidatii anormale ale motorului
  7. batai in zona motorului (sunet de lovire in zona injectoarelor)
  8. consum ridicat de combustibil
  9. putere scazuta a motorului

Daca masina voastra prezinta semne precum cele mentionate, atunci este momentul sa numai ezitati si sa contactati pe expertii de la Pro Diesel Group, pentru a remedia problema.

Site-ul, pune la dispozitie, toate informatiile necesare pentru a intra in contact iar la numarul afisat 0744.851.538, cineva va fi mereu prezent gata sa va raspunda.

Echipa Pro Diesel Group pretuiesti foarte mult opinia clientiilor, deoarece au o experienta de peste 30 de ani iar calitatea face parte din motto-ul firmei.

Recomand tuturor serviciile echipei Pro Diesel Group, deoarece pretul raportat la calitate nu are concurenta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J