More

  Duracell a creat o „mega baterie” cu o capacitate de 60.000 mAh

  GadgetsDuracell a creat o „mega baterie” cu o capacitate de 60.000 mAh

  Duracell, un brand renumit în producția de baterii, a introdus cele mai impresionante baterii din oferta sa. Compania a lansat două modele: M150 și M250. Acestea sunt versiuni mărite ale designului tipic de baterie Duracell, dar cu o capacitate mult mai mare. Modelul M150 dispune de o baterie de 25.000 mAh, în timp ce M250 are o capacitate de 60.000 mAh.

  Aceste „mega-baterii” vin echipate cu doi conectori USB-C (100W și 60W) și două porturi USB-A (18W fiecare). De asemenea, dispun de o stație de andocare mobilă cu suport MagSafe. Sub această stație se află un compartiment special pentru depozitarea cablurilor și a altor accesorii. Un detaliu interesant este banda luminoasă de pe latura bateriei, care se aprinde când este conectată la sursa de alimentare.

  Dacă sunteți interesat să achiziționați aceste baterii, le puteți găsi pe site-ul oficial Duracell. Modelul de 25.000 mAh are un preț de 200 USD, iar cel de 60.000 mAh costă 300 USD.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante