Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

eBook Reader Kindle Glare Free, 4GB, Wi-Fi, Negru

Cei de la Kindle mereu au facut cele mai bune eBook Readere, asa ca teoretic nu mai au nevoie de nici o prezentare pentru ca stim cu totii ce fac. Practic avem o carte digitala pe care o putem lua dupa noi oriunde, putem citi pentru cursuri la facultate, putem sa o luam in metro sau putem pur si simplu sa ne imbogatim vocabularul citind carti.

Este mica, arata bine si este facuta special pentru cei care doresc sa citeasca (nu este o tableta), vine cu un display touch screen pentru o mai buna utilizare a acesteia, astfel aplicatii precum X-Ray, Goodreads, dictionare, luminozitate, sa fie mai usor de utilizat.

Se vede ca tehnologia avanseaza si curand nu o sa mai vedem pe nimeni cu cartea in metrou, pentru ca aceasta varianta este mult mai practica si decat sa cumperi o carte mai bine o cumperi digital la un pret mult mai mic.

eBook Reader Kindle Glare Free este un spartan al bateriei, asta pentru ca producatorul ne spune ca avem o durata de viata a bateriei de aproximativ 2 saptamani cu conditia sa avem WiFi oprit. Clar este un record pentru un display luminos si pentru diagonala acestuia.

eBook Reader Kindle Glare Free, 4GB, Wi-Fi, Negru

eBook Reader Kindle Glare Free, 4GB, Wi-Fi, Negru

eBook Reader Kindle Glare Free vine cu foarte multe avantaje fata de o carte normala, avantaje pe care le vom evidentia in continuarea articolului, acestea sunt:

– este mai usor decat o carte.
– poti sa aflii mai multe informatii despre cartea respectiva inainte sa o citesti.
– putem descarca mii de carti, ganditi-va ca plecati undeva si vreti sa cititi trei carti, ei bine trebuie sa te gandesti ca acele carti trebuie sa le cari, iar cu acest eBook treaba este ca si rezolvata pentru ca mereu are aceeasi greutate indiferent de numarul de carti stocate.
– durata foarte mare de viata a bateriei, nu suntem nevoiti ca in fiecare zi sa o incarcam, cum facem de altfel cu un smartphone.
– nu iti oboseste ochii, luminozitatea si contrastul sunt facute in asa fel incat sa zici ca citesti o carte normala.
– avem conectivitate WiFi, asadar putem descarca direct cartile in orice loc avem WiFi.
– spatiu foarte mare de stocare.

Diplay-ul eBook-ului este de 6 inch si vine cu un numaru de 16 nivele tonuri de gri, are 191 de grame si vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Este foarte ok si pentru cei mici pentru ca pot cauta definitii pentru imbunatatirea vocabularului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J