Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Electrocasnice la ofertă de Vinerea Neagră 2014 !

Produsele electrocasnice sunt o necesitata, înainte de toate. De aceea îți recomand să nu ignori ofertele magazinelor participante anul acesta la vinerea neagră. Oferta diversificată și atractivă pentru nevoile dumneavoastră devine mai încântătoare de la an la an.

Anul trecut, de Black Friday 2013, cifra de afaceri a magazinelor a atins suma de 80 de milioane de euro. Dat fiind succesul sărbătorii prețurilor reduse în România, se vehiculează vânzări de peste 100 de milioane în vinerea neagră pentru 2014.

Încă de la organizarea eventului în România, la inițiativa magazinului EMAG, produsele electronice, electrocasnice și IT au reprezentat un adevărat succes în materie de vânzări. Peste 60% din produsele achiziționate de vinerea neagră au căzut în una dintre categoriile menționate mai devreme. De fapt, principala atracție de Black Friday o reprezintă ofertele atractive la asemenea produse.

Sărbătoarea prețurilor reduse prinde în România, de aceea stocurile anunțate de magazinele participante la vinerea neagră sunt mult mai mari, ofertele fiind diversificate.
Produsele electrocasnice sunt printre cele mai căutate. Ofertele sunt avantajoase, necesitatea lor în gospodărie și modele mai moderne, mai performante, care-și fac apariția de la an la an, conving românii să iasă din casă de vinerea neagră.

De Black Friday 2014, magazinele se pregătesc încă de pe acum să ofere clienților promoții avantajoase și o experiență plăcută a cumpărăturilor. Astfel, nici nu s-a pus problema ca marile magazine din țară, când vine de vorba de electrocasnice, să nu îşi facă prezenţa şi la această ediție.

Zanussi ZRT27100WA

Vi s-a stricat maşina de spălat sau doriţi să achiziţionaţi una nouă, mai performantă ? Poate din diverse motive doriţi să achiziţionaţi un aspirator nou. Poate urmează să vă mutaţi la casă nouă, iar o mobilare completă a bucătăriei reprezintă o nevoie. Aveţi un membru nou în familie, iar vechiul frigider nu este suficient de încăpător ?
Black Friday 2014 este un moment ideal, dacă doriţi să faceţi cumpărături serioase în materie de electrocasnice. O studiere atentă a ofertelor, știind ce doriţi sau de ce aveţi nevoie să cumpăraţi, şi cu un plan bine pus la punct, puteţi face din sărbătorirea vinerii negre o afacere avantajoasă pentru dumneavoastră şi cei dragi.
Anul acesta, numărul magazinelor participante va fi mult mai mare, iar ofertele vor fi pe măsură. Dar haideți să vedem ce magazine vor avea oferte la produsele electrocasnice şi la ce să ne aşteptăm.

Magazine participante :

  • EMAG : acesta nu mai are nevoie de introducere. Iniţiatori ai eventului, de la prima ediţie – Black Friday 2011 – aceștia sunt lideri în vânzări când vine vorba de produse electrocasnice. Vânzările imense şi oferta atrăgătoare fac din Emag principala recomandare dacă doriţi să achiziţionaţi o maşină de spălat nouă, un aspirator mai performant sau un robot de bucătărie modern.
  • Altex : lanţul de magazine specializat pe produse electrocasnice, Altex şi-a anunţat prezenţa şi în acest an de vinerea neagră. Poate că aceștia au fost acuzaţi de organizarea unui Black Friday de primăvară, dar devotamentul lor pentru campaniile de oferte nu mă face decât să sper la un Black Friday reuşit.
  • Domo : asemenea celor de la Altex, au fost acuzaţi de organizarea unui Black Friday de primăvară. De asemenea, seriozitatea cu care tratează campaniile de oferte şi implicaţia avută în anii precedenţi cu ocazia zilei de vinerea neagră ar trebui să ne ofere speranţa unui event organizat ca la carte.
  • Flanco : magazin specializat pe aparate electrocasnice, pare o soluţie de luat în considerare dacă vă gândiţi să vânaţi cele mai avantajoase preţuri în vinerea neagră.
  • Evomag : precum magazinele menţionate mai devreme şi aceştia şi-au făcut o tradiţie din participarea la vinerea neagră. De Black Friday 2014, EvoMag vă aşteaptă cu oferte tentante, un program flexibil, un stoc care să vă asigure că nu rămâneţi fără produsul dorit şi o gamă largă de produse electrocasnice din care puteți alege.
  • METRO : faimosul magazin şi-a anunţat participarea la Black Friday 2014. Cu reduceri care ajung până la 90% din preţ, acesta nu ar trebui ignorat dacă vreţi să achiziţionaţi electrocasnice de vinerea neagră.
  • Okazii.ro : cunoscutul site, de unde puteţi cumpăra cele mai diverse produse, îşi va face prezenţă la ediţia din anul acesta de Black Friday. Site-ul anunţă reduceri de până la 80%. Astfel, ar fi bine să trageţi cu ochiul la oferta lor, dacă doriţi electrocasnice noi.

Ce produse electrocasnice veţi găsi ? Ele vor fi variate. Veţi găsi cu siguranţă ultimele modele de maşini de spălat. De asemenea, ofertele pentru frigidere şi combine frigorifice par tentante. Veţi putea găsi roboţi de bucătărie, cuptoare cu microunde, aragaze şi mai orice vă doriţi. Numărul magazinelor participante, stocul mare anunţat şi oferta diversificată nu vă pot lăsa cu coşul gol la sfârşitul eventului Black Friday 2014.
Studiați atent ofertele, pregătiţi-vă strategia pentru cumpărături şi haideţi să luaţi ce aveţi nevoie în vinerea neagră!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J