Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

ELKOTech Romania va distribui echipamentele Getac

ELKOTech Romania, compania specializata in distributia echipamentelor IT si solutiilor integrate, filiala a grupului ELKO, a anuntat ca va incepe distribuirea echipamentelor rugged de la Getac in Europa de Est, inclusiv Romania, Statele Baltice si regiunea CIS, in urma semnarii a unui parteneriat cu producatorul Getac.

Getac Technology, compania taiwaneza producatoare de notebook-uri, tablete si calculatoare handheld foarte rezistente, este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de computere solide, oferind o gama extinsa de produse. Produsele Getac sunt dedicate, in special, utilizatorilor care au nevoie de echipamente performante, de ultima generatie, pe care le pot utiliza atat in conditii de mediu favorabile, cat si in cele dificile.Gatec V110

“Produsele Getac sunt recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea extinsa si performanta superioara. Acestea pot fi folosite la capabilitati maxime, chiar si in cele mai dificile conditii de lucru, datorita design-ului special ultrarezistent si componentelor de ultima generatie. Semnarea noului parteneriat de distributie vine ca raspuns la nevoia tot mai mare a companiilor din Romania de a avea acces la produse personalizate, dezvoltate special pentru anumite domenii specifice”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKOTech Romania.

“Suntem incantati de semnarea acordului cu ELKO pentru extinderea business-ului Getac in Europa de Est. ELKO se evidentiază printr-o retea puternică de parteneri si prin expertiza in verticalele de business. Experienta celor doua companii, ELKO si Getac, va aduce clientilor plusvaloare, completata cu suport si proceduri de service excelente”, a declarat James Hwang, Preşedinte Getac Technology Corporation.

Printre notebook-urile ultrarezistente se afla si modelul V110, cel mai nou si performant notebook dezvoltat de Getac, care va fi inclus, impreuna cu intreaga linie de produse Getac, in ofertele partenerilor ELKOTech Romania incepand cu aceasta luna. Modelul V110 vine cu o garantie comerciala de 3 ani si corespunde certificarii emise de ANSI (American National Standard Institute), organizatia care certifica rezistenta produselor in conditii speciale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J