Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

ELKOTech Romania a anuntat parteneriatul cu Milestone Systems

ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distributia unei game largi de echipamente IT si solutii integrate, a anuntat oficial ca a semnat parteneriatul de distributie cu Milestone System, companie independenta membra a grupului Canon. Compania Milestone systems, fondata in anul 1998, este lider global al industriei de platforme IP software open pentru video management.

“Suntem incantati sa anuntam parteneriatul cu Milestone Systems, companie daneza specializata in dezvoltarea de solutii software de video management. ELKOTech isi completeaza astfel portofoliul solutiilor de top in domeniul securitatii si al managementului video prin parteneri de renume la nivel mondial, asigurand atat partea hardware specifica, prin camerele video si solutii de stocare, cat si platforme software care permit operarea sau construirea unor noi aplicatii inovatoare”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKOTech Romania.elkotechCompania ELKOTech ofera solutii din domeniul securitatii ce sunt orientate catre integratorii de sistem, companii de securitate sau reselleri, adresandu-se in mod normal tehnologia Milestone, recunoscuta la nivel mondial pentru gestionarea si fiabilitatea usoara.

ELKOTech a fost recompensata cu titlul “Cel mai activ partener din zona CEE in 2014”, ca rezultat al calitatilor superioare a serviciilor oferite, confirmand parteneriatul de lunga durata cu compania Axis Communications, lider mondial in materie de supraveghere video. Partenerii companiei ELKOTech includ domenii precum: zona industriala, supravegherea oraselor, transporturi, retail si educatie.

“Parteneriatul cu ELKOTech Romania ne asigura o reprezentare regionala catre un numar semnificativ de parteneri locali. Vom putea astfel pune la dispozitia a peste 1200 de parteneri locali cei peste 15 ani de inovatie Milestone, care sa-i conduca la solutii potrivite pentru necesitatile lor”, a declarat Nikolay Mitev, Channel Business Manager Milestone Systems.

Compania Milestone Systems, disponibila prin compania ELKOTech Romania, are un portofoliu de solutii ce include urmatoarele echipamente si aplicatii: Milestone XProtect, software de video management, Milestone HUSKY NVR, Milestone XProtect add-on, XProtect LPR, XProtect Retail, XProtect Transact si XProtect Access Control Module.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J