Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Vrei sa castigi un BMW Z4 ? …eMAG iti poate indeplini dorinta!

Nu cred ca este cineva din Romania sa nu fi auzit de cel mai mare magazin online din Romanaia, da…este vorba de eMAG care sarbatoreste 10.000.000 de comenzi, un record absolut fantastic pentru mediul online din Romania, o dovada ca Romanii au din ce in ce mai mult incredere in online si in acest sistem, au inteles cu totii ca nu exista nici un risc in achizitionarea produselor online, ba mai mult este comod si la indemana tuturor, putem face comenzi de pe telefon, tableta, calculator sau laptop fara prea multe cunostinte tehnice.

Pentru cititori am extras o lista de cateva produse ce au un discount extrem de bun:

  1. Tableta Allview Speed Quad este una din cele mai ieftine tablete disponibile in acest moment, vine cu un procesor Quad-Core 1.2GHz si un display de 7 inch, are o reducere de 32%, iar pretul final este de 189 lei.
  2. Laptop Asus X451MAV-VX297D este facut special pentru cei cu un buget redus, un laptop excelent pentru office dar si pentru o navigare cat mai placuta pe internet, la acest produs avem o reducere de 30% iar pretul final este de 699 lei.
  3. Ceasul Smartwatch Motorola Moto vine cu un discount de 20%, un produs pe care la prezentat Diana in acest articol, pretul final este de 1199 lei.
  4. Sistemul Desktop PC Asus ET2300 All-in-One este unul din acele produse care merita sa-l ai pe birou, extrem de futurist si cool cam spun unii, are o reducere de 33%, iar pretul final este de 3999 lei.
  5. Monitor LED Samsung 21.5″, Wide, Full HD, DVI, VGA, Negru, S22C200B este o alegere perfecta pentru cei care inca detin un desktop, pretul este de 579 lei si vine cu un discount de 60 lei.
  6. Procesor AMD FX X8 8300, 3300MHz, 16MB, socket AM3+, Box – daca aveti un calculator si doriti sa-l optimizati atunci cu siguranta este o alegere perfecta pentru ca pretul acestui procesor este doar 509 lei.
  7. Esti pasionat de viteza, alege Flash SSD Kingston V300 si te poti bucura de 7200 RPM x 10, cam de atatea ori este mai rapid un SSD decat un HDD normal, pretul este de doar 249 lei.
  8. Lista completa cu reduceri.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J