Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Epilator Braun Silk-epil 7 Skin Spa 7929 Wet & Dry

Alegerea unui epilator eficient, care sa va ajute sa indepartati parul corporal, pentru a va bucura de o piele catifelata pe o lunga perioada de timp nu este usoara. Cu toate acestea, epilatorul Braun Silk-epil 7 Skin Spa 7929 Wet & Dry garanteaza o piele fina si luminoasa, fiind un produs eficient, care dispune de 40 de pensete Close-grip, pentru a inflatura firele de par de 4 ori mai scurte fata de cele care pot fi eliminate prin epilarea cu ceara. Chiar si firele de marimea 05.mm nu vor mai reprezenta o problema.

Rezultatul obtinut se poate metine pentru o perioada de pana la 4 saptamani, iar dumneavoastra va puteti bucura pentru o luna intreaga de o piele catifelata, fara sa aveti grija epilarii. Totodata, acest epilator impresioneaza si prin peria de exfoliere pentru corp care inlatura eficient celulele moarte ale pielii cu peste 3000 de micro-vibratii de masaj pe minut. Va veti bucura astfel de o exfoliere profesionala, iar peria de curatare faciala este, de asemenea, eficienta.

Aceasta poate sa indeparteze machiajul si impuritatile de 6 ori mai bine fata de curatarea manuala, iar timpul necesar este doar 1 minut. Peria se poate utiliza zilnic pentru o curatare in profunzime a pometilor, zonei T, barbiei sau decolteului, iar pielea va straluci de frumusete. Datorita celor 10.000 de peri fini ai periei, sunt inlaturate celulele moarte cu eficienta, iar pielea isi poate recapata capacitatea de regenerare.

Epilator Braun Silk-epil 7 Skin Spa 7929 Wet & Dry, 40 Pensete,

Utilizarea epilatorului Braun Silk-epil 7 Skin Spa 7929 Wet & Dry este extrem de usoara si de confortabila. Unghiul ergonomic permite sa indeparti parul din orice zona a corpului, iar capul pivotant permite adaptarea aparatului cu usurinta la formele corpului.

Pentru o epilare profesionala, butonul Smartlight lumineaza cele mai fine fire de par, iar posibilitatea de selectare vitezei este potrivita pentru pielea sensibila. Fiind un epilator fara fir, acumulatorul acestuia are nevoie de o ora pentru alimentare. Totodata, va puteti epila oriunde doriti, fara sa fiti conditionati de apropierea fata de o sursa de energie.

Alaturi de bune rezultate in indepartarea firelor de par, acest epilator ofera si confort in utilizare. In plus, va puteti ingriji tenul si corpul, prin peria de exfoliere pentru corp, care indeparteaza celulele moarte si prin peria de curatare faciala. Un singur produs va ofera atat epilare confortabila, cat si o exfoliere profesionala a pielii.

Durata de incarcare a Epilatorului Braun Silk-epil 7 Skin Spa 7929 Wet & Dry este de aproximativ o ora, dupa aceasta incarcare, durata de functionare este de 40 de minute.

Dupa achizitionarea produsului in cutie trebuie sa avem:
• Epilator Silk-épil 7 SkinSpa model 7-929
• Perie sonica de exfoliere (inclusiv capac de protectie)
• Perie de curatare faciala
• Saculet de voiaj
• Periuta de curatare
• Cablu de incarcare

In concluzie, Epilator Braun Silk-epil 7 Skin Spa 7929 Wet & Dry poate fi folosit in orice zona a corpului, de la picioare pana cand ajungem cu el in modul facial.
One thought on “Epilator Braun Silk-epil 7 Skin Spa 7929 Wet & Dry

  1. andreea

    il recoman pentru picioare, insa nu-l recomand pentru zonele intime. aceasta este parerea mea pentru ca am folosit si un epilator mai scump.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J