Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Evolio Evotab 4: pret, detalii, caracteristici si oferte!

Incepem dimineata cu cea mai ieftina tableta Romaneasca, este vorba de modelul EvotTab 4, o tableta marca EVOLIO care se incadreaza perfect in cerintele celor mici, celor care doresc sa se joace si sa invete tainele internetului.

Bineinteles ca nu o putem compara cu o tableta care costa 1000 RON, insa cu siguranta isi face treaba foarte bine acolo unde este pusa. Nu vrem sa o laudam, dar pentru o tableta ce nu costa mai mult de 224 ron nu trebuie sa ai pretentii, poti sta pe facebook, poti naviga pe internet, te poti juca si poti verifica mail-urile.

Evolio Evotab 4 detine un procesor Cortex A9 ce are frecventa de 1 GHz, un procesor destul de slabut daca stam sa ne gandim la noile procesoaare de pe telefoanele mobile, un procesor care nu este remarcabil din nici un punct de vedere, insa daca avem ceva bani in plus exista si variante cu procesor dual core.


Display-ul tabletei Evolio Evotab 4 este Capacitive Multi-Touch ce are o diagonala de 7 inch, o diagonala standard ce are o rezolutie de 800 x 480. Nu este wau, insa cu sigurana cei mici nu au nevoie de performante, au nevoie de o tableta practica, la care parintii sa nu se sperie prea tare daca o zgarie, daca o tranteste sau daca o scapa pe jos.

Evolio Evotab 4

Capacitatea de stocare pentru Evolio Evotab 4 este de 4 Gb, partea buna este ca aceasta memorie se poate extinde pana la 32 de GB prin slotul de memorie SD, de asemenea memoria RAM este de 512 MB, standard pentru o tableta ieftina.

Internetul este si el prezent prin Wireless 802.11 b/g/n, asadar ne putem bucura de toate aplicatiile si jocurile din Android Market pentru ca vine cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Ca si idee avem o camera web pentru convorbiri pe messenger sau skype, aceasta camera este insotita si de un microfon incorporat, deci putem face videoapeluri pe aplicatiile instalate, o functie extrem de importanta pentru o tableta.

Pentru cei care sunt interesati si de 3G ii anuntam ca acesta nu exista pe tableta evoTAB 4 de la Evolio, daca vor cu 3G pot incerca altceva mai scump.

Bateria este destul de performanta, aici avem un Li-Polymer de 2500 mAh, o baterie care este capabila sa tina 3-4 ore fara nici un fel de problema.

In concluzie, Evolio Evotab 4 este o tableta ieftina, o tableta care vine cu o garantie de 24 de luni, de asemenea vine gratuit in orice localitate din Romania. NEW: Aveti posibilitatea sa desfaceti coletul la livrare!
2 thoughts on “Evolio Evotab 4: pret, detalii, caracteristici si oferte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J