Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Evolio Neos, un smartphone ieftin cu design elegant si specificatii decente

Evolio a lansat Neos, un smartphone ieftin cu design elegant si specificatii decente.

“Lansam astazi unul dintre cele mai competitive telefoane inteligente de pe piata, punctele forte ale smartphone-ului sunt designul elegant, autonomia sporita, camera foto dar si faptul ca acesta este primul dispozitiv Evolio cu sistem dual, GPS si GLONASS. NEOS exceleaza la toate capitolele si, in acelasi timp, nu-ti rupe buzunarul, nici la propriu nici la figurat. Neos este acum smartphone-ul cu cel mai bun raport autonomie-dimensiuni dar si cel mai bun raport echipare-pret”, a declarat Liviu Nistoran, Presedintele Evolio.

Smartphone-ul Evolio Neos are un ecran IPS de 4,5 inch la rezolutie 960 x 540 de pixeli (cu tehnologia OGS – One Glass Solution si Full Lamination), camera principala de 8 MP (cu autofocus, stabilizare electronica, senzor retroiluminat si o aplicatie de editare foto), camera frontala de 0,3 MP, dimensiunile 136,5 x 68 x 7,9 mm si o greutate de 115 grame.Evolio NeosAcesta vine bazat pe chipsetul Broadcom cu procesor Cortex A7 quad-core la 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM, 8 GB spatiu de stocare si sistem de operare Android v4.4.2 KitKat. Evolio Neos vine cu aplicatia callRomania preinstalata, oferind accesul la serviciile VoIP pentru retelele nationale si internationale la preturi mai ieftine. In plus, cei care isi creaza un cont nou vor beneficia, odata cu activarea acestuia, de 5 euro credit valabil pentru prima luna de utilizare.Evolio Neos (2)Smartphone-ul mai include Wi-Fi, Bluetooth v4.0, 3G, GPS + GLONASS, dual SIM / single SIM, 1x port Micro USB v2.0, slot de card microSD de pana la 64 GB si o baterie Li-Ion de 2000 mAh cu o autonomie de functionare de pana la 12 ore de convorbiri si 300 ore in modul standby.Evolio Neos (3)Evolio Neos este disponibil in doua versiuni, dual SIM si single SIM (Neos One), incepand cu data de azi, iar pretul de pornire este de 580 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J