Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Fier de calcat TEFAL AQUASPEED FV5335E0 – pret, review si pareri !

In cele ce urmeaza ne revine bucuria de a va prezenta un produs foarte util pentru fiecare dintre noi, acesta fiind exceptionalul fier de calcat Tefal Aquaspeed FV5335E0.

Este un produs de o foarte buna calitate, facut cu multa indemanare de profesionistii in materie de la Tefal.

In primul rand, merita precizat faptul ca acest fier de calcat costa foarte putin, doar 195 de lei (verifica noul pret actualizat), tinand cont de calitatea si performantele acestuia in raport cu alte produse de acest gen.

Fierul de calcat Aquaspeed de la Tefal ne este prezentat in culoarea albastru, beneficiind de un cablu de alimentare cu o lungime de doi metri, detaliu ce va ofera multa usurinta in utilizarea sa pe langa masa de calcat.

TEFAL AQUASPEED FV5335E0

Astfel veti beneficia de multa calitate si de un calcat al hainelor dumneavoastra exceptional, bucurandu-va mereu ca ati ales sa folositi fierul de calcat Aquaspeed.

Producatorul Tefal a dotat acest model de fier de calcat cu o putere de 2400 wati, ceea ce ii confere o capacitate de lucru foarte mare la cel mai inalt nivel.

Deasemenea are talpa de tip Ultragliss Diffusion, aceasta fiind garantia ca vestimentatia dumneavoastra va fi calcata intr-un mod uniform, neavand parte de cute sau alte incoveniente.

In acelasi timp are si un rezervor pentru apa cu o capacitate de 0.3 litri. Se pare ca, intr-adevar, acest fier de calcat Aquaspeed de la Tefal, este unul foarte util si elegant, dar totodata unul foarte performant de o calitate exceptionala si o functionare impecabila.

Totul este calculat in cel mai mic detaliu pentru a fi produsul potrivit pentru casa oricaruia dintre voi.

Tefal a accesorizat acest fier de calcat Aquaspeed cu multe alte functii, pentru a se ridica cu adevarul la nivelul pe care il asteptati. Astfel este prevazut cu o functie de pulverizare a spray-ului, dar si cu posibilitatea de a calca pe verticala.

Totodata este dotat cu doua programe speciale de anti-calcas si auto-curatare, pentru a avea rezistenta si o durata de viata cat mai indelungata.

Nu ezitati sa cumparati fierul de calcat Aquaspeed de la Tefal pentru ca veti avea mereu parte de cel mai rapid si eficient calcat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J