Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Fifa 2013 – Cerinte Sistem

FIFA 13 Cerințe de sistem

CPU:CPU cu procesor dual core (Core 2 Duo sau mai bine), Intel Core 2 Duo@2.4Ghz
Viteza procesor:Info
RAM:2 GB
Sistem de operare:Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Placa video:ATI Radeon HD 2900. NVIDIA GeForce 8800 GT
Placă de sunet:Da

 

Fifa 2013 a fost unul din cele mai asteptate jocuri de anul acesta si de aceea am creat acest articol. Va aduc la cunostina ca jocul cere oarecum ceva resurse pentru a-l juca la calitatile lui maxime.

Cu 4-6 Gb RAM si cu un porcesor Quad Core acest joc il putem juca lejer calitatile maxime, bineinteles ca nu trebuie sa uitam de placa video care s-ar recomanda un 2 Gb RAM DDR5 pentru ca sa nu simt absolut nimic.

Cei de la EA GAMES au lansat oficial jocul pe 29 septembrie, de atunci tot netul este plin de comentarii care mai de care mai interesante. Se spune ca grafica este aceeasi ca la 2012 insa Game Play-ul nu este asemanator, s-a lucrat foarte mult si la modul cariera, adica putem incepe in mod carier cu orice nationala a lumii, putem incepe cu Romania si avem dreptul sa alegem undeva la 30 de jucatori in nationala Romaniei.

Altii mai spun ca cei de la  EA nu detin licente pentru Cupa Mondiala sau Champions League, asadar este un joc care il putem incerca cu prietenii, putem rupe tastaturile si joystickurile PS-ului.

Acestea fiin zise va recomand cu incredere jocul. Eu la Fifa am ramas la 2009 pe PS3, asadar daca esti din Bucuresti si vrei sa incingem o partida ma puteti contacta. Astept un adversar pe cat se poate de bun, defapt modul avansat! Altfel nu ma bag.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J