Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Fifa 2016 se poate precomanda pentru Playstation 4/3, PC, Xbox ONE si Xbox 360

De aproximativ 4-5 ani sunt un mare fan al jocului FIFA si an de an fac schimbari in colectia de DVD-uri. De data aceasta am facut precomanda pentru noua versiune, este vorba de FIFA 2016, un joc pe care abia astept sa-l testez.

Nu stiu foarte multe detalii, dar in mod cert vine cu o grafica imbunatatita, cu un gameplay nou si cu echipele actualizate. Mai mult de atat, s-a intordus noi modalitati de a juca – Women’s National Teams, este pentru prima oara cand FIFA introduce forbal feminin, astfel ne putem alege cu una din cele 12 echipe disponibile pentru aceasta varianta.

“Am facut un pas in spate anul acesta. Am ajuns la un punct cu FIFA 15 unde lucrurile sunt putin dezechilibrate. Am simtit ca avem o tehnologie foarte buna si multe sistem bune, dar am dorit sa le imbunatatim pe toate. Ne-am uitat practic la joc ca un intreg, ne-am concentrat sa imbunatatim suturile, pasele, totul”.

Data lansarii noului joc este 24.09.2015, pana atunci nu avem decat sa asteptam. Nu mai este mult, iar daca doresti sa-l ai in colectia ta, atunci poti face o precomanda si esti printre primii care il vor testa.

Verifică prețul pentru Fifa 2016 pentru Playstation 4

Verifică prețul pentru Fifa 2016 pentru PC

Verifică prețul pentru Fifa 2016 pentru Xbox 360

Verifică prețul pentru Fifa 2016 pentru Xbox ONE

Verifică prețul pentru Fifa 2016 pentru Playstation 3
2 thoughts on “Fifa 2016 se poate precomanda pentru Playstation 4/3, PC, Xbox ONE si Xbox 360

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J