Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Protejeaza-ti iPhone-ul impotriva zgarieturilor

 

Recent un prieten a adus vorba despre intretinearea smartphone-ului. Acesta, se plangea ca ecranul iPhone-ului sau era mereu plin de urme de amprenta si praf.

Eu i-am recomandat cel mai bun site ce comercializeaza accesorii pentru smartphone-uri dar si folii sticla full screen iPhone.

Site-ul se numeste Accesorio.ro si este cea mai buna alegere, atunci cand vrem sa facem un upgrade telefonului nostru. Faptul ca il recomand mereu prietenilor este rezultatul unei comenzi pe care am facut-o cu ceva timp in urma.

Eram in cautarea unei folii de protectie pentru telefonul meu iPhone X. Magazinul online Accesorio, avea o multime de produse din gama folie sticla iPhone X .

Am ales produsul cu numele folie sticla securizata 5D Full Glue iPhone X si sunt multumit chiar si in ziua de azi. Produsul este de foarte buna calitate iar pretul este foarte accesibil.

Caracteristicele acestui produs sunt urmatoarele:

Folia 5D Full Glue acopera in intregime displayul, inclusiv marginile usor curbare ale acestuia protejandu-l atat de zgarieturi, cat si de lovituri datorita sticlei securizate cu grad de rezistenta 9H.

Fata de foliile full screen obisnuite, acest proudus cuprinde tot dispozitivul astfel , in timp nu vor aparea bule de aer inestetice pe suprafta acestuia.

Datorita marginilor 5D usor rotunjite, caracteristicilor perfectionate pentru a nu crea o suprafta prea groasa, aceasta va ramane insesizabila, deoarece grosimea este de numai 0.3 mm iar transparenta este de 99.9%.

Procesul avansat de fabricatie ii confera foliei o suprafata perfect neteda la care nu adera amprentele, fiind in acelasi timp si foarte usor de curatat.

Este produsul ideal pe care toti ar trebui sa il faca cadou iPhone-ului. Folia de protectie va prelungi perioada de utilizare, deoarece exista un risc mai scazut ca ecranul sa incaseze lovituri sau zgarieturi.

Recoamand sa achizitionati produse de pe site-ul Accesorio, cu toata increderea deoarece acestia au demostrat mereu ca produsele lor sunt printre cele mai bune.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J