Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Forma corpului, criteriul principal dupa care alegi rochia

La fel cum barbatii au anumite articole vestimentare specifice lor si reprezentantele sexului frumos au anumite articole vestimentare ce sunt specifice femeilor. Rochia este unul dintre cele mai importante astfel de articole deoarece acesta simbolizeaza feminitate, eleganta, stil, rafinament. Pentru a emana toate aceste calitati rochia trebuie achizitionata respectand anumite criterii, forma corpului fiind cel mai important criteriu in functie de care trebuie achizitionata rochia, indiferent de tipul acesteia. Avand in vedere acest lucru, iata ce tip de rochie trebuie sa achizitionezi in functie de acest criteriu:

– Talia unei femei este una din zonele care atrage foarte multe priviri, atat din partea barbatilor car si din partea reprezentantelor sexului frumos. Ce te faci in situatia in care talia ta nu este bine definita? Cauti solutii! Purtarea unei rochii care sa creeze iluzia unor umeri mai subtiri este una din aceste solutii. De asemenea rochiile cu decolteu in V precum si cele fara maneci sunt o alta solutie pentru reprezentantele sexului frumos care nu au o talie bine conturata.

– Inaltimea pe care o ai iti poate da mari batai de cap in gasirea rochiei perfecte. In cazul in care esti mica de inaltime va trebui sa achizitionezi o rochie care sa creeze impresia ca esti mai inalta. Desi ti se pare ca aceasta rochie nu exista iti recomand sa fii foarte atenta la ceea ce o sa scriu in continuare deoarece voi prezenta cateva tipuri de rochii pe care trebuie sa le porti in cazul in care esti mica de inaltime. In primul rand trebuie sa eviti purtarea unei rochii create din mai multe culori. Croiala simpla, clasica este un alt criteriu ce trebuie sa il ai in vedere in momentul achizitionarii rochiei. In cazul in care ai un bust voluminos achizitioneaza o rochie care pune in valoare acest lucru. In felul acesta nimeni nu va mai observa cat de scunda sau inalta esti, crede-ma pe cuvant.

– Nu doar reoprezentantele sexului frumos de inaltime mai mica au probleme in gasirea rochiei perfecte ci si reprezentantele sexului frumos inalte chiar daca este greu de crezut acest lucru. Acestea trebuie sa poarte rochii care sa creeze impresia ca sunt un pic mai scunde decat in mod normal. De asemenea, acest tip de femei pot sa poarte atat rochii lungi cat si scurte, acest lucru depinzand de evenimentul la care participa.
– Rochiile decoltate, cu volanase si evazate sunt perfecte pentru reprezentantele sexului frumos ce au umerii lati.

– Desi ai crede ca reprezentantele sexului frumos ce au forma corpului tip clepsidra sunt norocoase, sa stii ca nu este chiar asa. Intr-adevar, acestea pot purta multe tipuri de rochii insa nu chiar orice tip de rochie. De exemplu, rochiile largi trebuie evitate de catre femeile ce au forma corpului tip clepsidra deoarece acest tip de rochie nu scoate in evidenta forma foarte bine conturata a corpului.

In concluzie, atat timp cat esti constienta de defectele si calitatile pe care le ai nu ai cum sa nu iti gasesti o rochie care sa ti se potriveasca. www.rochii-perfecte.com este locul din care poti achizitiona rochii infinity ce se potrivesc oricarei forme a corpului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J