More

  FOTO: Tesla a lansat o „mașină” din carton pentru animale

  Stiri IT&TechFOTO: Tesla a lansat o „mașină” din carton pentru animale

  Tesla, producătorul de mașini electrice, este cunoscut pentru inovațiile sale și pentru abordarea neconvențională în materie de produse. Recent, compania a lansat un produs surprinzător – o lotcă din carton în stilul camionetei electrice Cybertruck. Acest lotcă futurist este destinat animalelor de companie și poate fi achiziționat de pe site-ul producătorului. Hai să aflăm mai multe despre această noutate interesantă!

  Caracteristici și design uimitor

  Lotca Tesla pentru animale de companie este fabricată din carton rezistent și are dimensiunile de 56x41x25 cm. Aceasta poate suporta o greutate de până la 15 kg, fiind potrivită pentru majoritatea pisicilor și câinilor mici.

  Produsul este vândut într-un kit de asamblare, care include toate piesele și instrucțiunile necesare pentru a-l construi. Astfel, vei putea să-ți asamblezi propriul lotcă într-un mod distractiv și interactiv. Prețul acestui produs inovator este de 89 de yuani (aproximativ 55 lei).

  Inovații surprinzătoare de la Tesla

  Tesla nu este străină de lansarea de produse inovatoare și surprinzătoare. În trecut, compania a lansat și alte produse neconvenționale. Un exemplu este berea GigaBier, ale cărei ambalaje sunt inspirate de designul camionetei Cybertruck. Setul de bere include trei sticle de 0,33 ml, iar eticheta luminează în întuneric cu inscripția „Giga”.

  De asemenea, fondatorul Tesla, Elon Musk, a decis să experimenteze și mai mult și a lansat propria sa linie de parfumuri, printre care se numără și un parfum cu miros de păr ars. Un flacon al acestui parfum costă 100 de dolari și este descris pe site-ul organizației Burnt Hair ca un „aromat al dorinței dezgustătoare”.

  Reacții și opinii ale publicului

  Lansarea lotcii Tesla pentru animale de companie a atras atenția și a stârnit interesul publicului. Mulți posesori de animale de companie s-au arătat încântați de designul futurist al lotcii și de posibilitatea de a-și răsfăța animalele de companie cu un produs unic.

  Cu toate acestea, există și păreri împărțite în ceea ce privește utilitatea acestui produs. Unii consideră că este doar o inovație inutilă, în timp ce alții apreciază faptul că Tesla continuă să aducă inovație în toate aspectele vieții de zi cu zi.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante