Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Frigider Arctic AD 285+ – pret si oferte!

Astazi am tot cautat un frigider ieftin si de calitate, asa ca am ajuns la modelul Arctic AD 285+, un model care doresc sa il achizitionez in urmatoarele zile de le eMAG. Tin sa precizez ca il urmaresc de ceva timp, i-am urmarit pretul si acum pot spune ca este cea mai buna oferta pe care am gasit-o.  (verifica noua oferta de pret).

Frigiderul Arctic AD 285+ este exact ceea ce imi doresc, un produs Romanesc, de calitate, cu garantie 36 de luni si cu certitudinea ca raportul dintre calitate-fiabilitate si pret este unul extrem de bun. Clar nu vreau sa il laud prea mult, insa decat sa iau cine stie ce firma, mai bine merg pe produsele Romanesti, sincer sa fiu mi se par de calitate atat masinile de spalat cat si frgiderele si combinele frigorifice.

Arctic AD 285+ are o capacitate neta de 259 litri, suficient de incapator pentru familia mea. Ceea ce ma bucura foarte mult este compartimentarea, adica avem si un congelator cu usa separata de 49 l si frigiderul propriu-zis de 210 l.


Un alt plus pe care l-am remarcat este consumul redus de energie, din cate am citit pot spune ca are un consum anual de 240 kwh, un consum care este destul de acceptabil in raport cu celelalte frigidere care sare de 300 kwh.

Frigider Arctic AD 285+

Un lucru imbucurator pentru mine este si faptul ca daca nu-mi convine o pot da inapoi in 30 de zile, insa sper sa nu fie probleme de livrare. Daca sunt probleme o sa revin cu informatii complete si spun exact ce m-a nemultumit, daca nu revin cu un update la aceasta postare inseamna ca sunt multumit si nu mai sunt comentarii de adaugat.

Interesant mai este faptul ca rafturile sunt ajustabile, atat si raftul frigorifica cat si rafturile de pe usa combinei frigorifice.

Tin sa mentionez ca acest produs are o garantie de 36 de luni, insa am de gand sa-i prelungesc garantia cu inca 2 ani, moft ce o sa coste undeva la 139 lei, insa daca o sa am probleme in 5 ani cu siguranta o sa merite acesti bani pe care ii dau in plus pentru acest frigider.

In mare parte cam atat am avut de zis, daca mai aveti intrebari, sugestii sau comentarii de adaugat la acesta articol le astept cu mare placere.

Combina frigorifica – afla pretul actualizat si vezi oferta disponibila la momentul actual: Arctic AD 285+, 280 L, Clasa A+, Alb

https://www.youtube.com/watch?v=y_zi_KO3YII
One thought on “Frigider Arctic AD 285+ – pret si oferte!

  1. george

    eu l-am achizitionat de la alt magazin online si sincer nu am fost multumit de timpul de livrare. chiar daca dai 10-15 lei in plus merita luat de la emag

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J