Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Frigider Samsung RT38FDAADSP: pret, review si pareri !

Asa cum v-am obisnuit si astazi vom aduce in atentia dumneavoastra un produs de ultima generatie. Ne revine deosebita placere de a va prezenta noul frigider produs de Samsung, unul de o calitate exceptionala si foarte performant in acelasi timp.

Tinand cont atat de calitatea tehnica cat si de faptul ca va ofera o garantie de zece ani, putem spune ca pretul este unul foarte accesibil de numai 1799 de RON (verifica noua oferta de pret).

Dar, pentru a va convinge de aceste lucruri, vom prezenta mai jos, in detaliu, atat calitatile estetice cat si cele tehnice ale acestui produs.

SAMSUNG-RT38FDAADSP

Acest produs de ultima generatie de la Samsung ne este prezentat in culoarea argintie la dimensiunile standard (IxLxA) de 178.2×67.5×66.5 centimetrii. Acesta are doua usi, beneficiind de deschiderea standard inspre dreapta, cu un maner incorporat si este prevazut cu iluminare proprie interioara cu LED.

Produsul este din clasa de eficienta energetica A+ si are un volum net total de 385 litri, din care 87 de litri apartin congelatorului si restul de 298 litri frigiderului.

Si, pentru o functionare cat mai aproape de cerintele dumneavoastra, atat congelatorul cat si frigiderul, sunt prevazute cu sistemul de racire NO FROST.

Frigiderul acestui exceptional produs de la Samsung are in dotarea sa un numar de trei rafturi fabricate din sticla de o foarte buna calitate, dar are de asemenea si trei suporturi pe usa acestuia. Iar, pentru a va bucura mereu de prospetimea si calitatea legumelor si a fructelor, frigiderul are un sertar special proiectat in cel mai inteligent mod, care va ofera mediul propice pentru pastrarea in cele mai bune conditii ale acestora.

Asadar, acest frigider de ultima generatie de la Samsung, va ofera cele mai bune conditii de pastrare a alimentelor, asa ca suntem siguri ca multi dintre dumneavoastra v-ati hotarat deja sa il cumparati. Va mai putem spune ca acest frigider beneficiaza si de alte cateva functii speciale cum ar fi Twist IceMaker, Sistem Multiflow sau Compresor Inverter Digital.

Un ultim detaliu ce merita amintit il reprezinta faptul ca frigiderul e dotat cu un singur compresorul, cu agentul de racire R600a si are o autonomie de pana la 20 de ore fara curent.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J