Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Fuhu Nabi Big Tab HD, primele tablete cu ecran de 20-24 inch

Fuhu este o companie creatoare de device-uri pentru copii, insa de curand a prezentat doua tablete cu o diagonala impresionanta pe acest tip de produse portabile. Nabi Big Tab HD 20 si Nabi Big Tab HD 24 sunt primele tablete care au aceasta dimensiune a display-ului uriasa. Acestea sunt adresate pentru acasa si pot fi utilizate de copii pentru jocuri si aplicatii educative, dar si de parinti.

Tabletele vin cu un ecran Full HD de 20 inch si 24 inch, iar pe partea hardware are integrat un procesor nVIDIA Tegra 4 si sistem de operare Android 4.4.4. In plus, Fuhu a mai integrat si skin-ul Fuhu Blue Morpho peste interfata Android, care transforma butoanele in unele mari si colorate pentru copii.Nabi Big Tab HDAstfel, tabletele vor putea fi utilizate in doua interfete diferite. Interfata Andorid care este dedicata pentru parinti si are aplicatiile obisnuite sistemului, iar interfata cu skin-ul Fuhu Blue Morpho care este dedicata pentru copii si are jocuri si aplicatii educative (Wings Learning System, Chore List, Big Canvas, etc.). Aplicatia Wing Learning System ofera peste 17.000 de lectii si peste 300.000 de intrebari cu subiecte incluse in materiile scolare pentru copiii cu varsta de maxim 12 ani. In ceea ce priveste jocurile, compania a optat pentru unele educative precum Sah, jocuri de carti, jocuri multiplayer si altele asemanatoare. In plus, Fuhu a mai adaugat si un catalog de videoclipuri cu desene animate care au fost create de Cartoon Network, Disney, si Cookie Jar Entertainment, dar si o colectie de 35 de carti.Nabi Big Tab HD 2Cu toate acestea, aplicatiile educative ofera si un premiu pentru copiii care obtin performante bune, acesta consta intr-o moneda virtuala ce poate fi folosita pentru a obtine acces la unele carti, filme si aplicatii noi, fiind aprobat si spionat de catre parinti. La pachet cu cele doua tablete Nabi Big Tab HD, Fuhu a prezentata si un SDK (Software Development Kit) adresat dezvoltatorilor pentru crearea unor noi aplicatii care sunt compatibile cu premiul monedei virtuale.Nabi Big Tab HD 3Tabletele vor fi disponibile, deocamdata, in Statele Unite incepand din toamna acestui an, iar modelul de 20 inch va avea un pret de 450 de dolari, pe cand modelul de 24 inch va avea un pret de 550. Din cauza ecranului mult prea mare pentru astfel de device-uri, compania avertizeaza utilizatorii care vor achizitiona noile tablete, ca vor fi obligati sa le utilizeze mai mult conectate la priza decat pe baterie, deoarece aceasta va tine doar maxim 30 de minute.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J