Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Genius isi anunta produsele care vor fi lansate in cadrul evenimentului IFA 2014

Marele eveniment IFA 2014 va avea loc la Berlin in perioada 5 – 10 septembrie. Printre companiile care vor fi prezente la acest eveniment se afla si Genius, iar vizitatorii prezenti vor avea sansa de a testa ultimele gadgeturi lansate de catre companie. Genius a anuntat ca va lansa mai multe produse periferice care necesita conexiune prin Bluetooth pentru a fi pornite, iar in aceasta categorie include si mouse-ul Traveler 9020BT, difuzorul SP-975BT cu tehnologie NFC si sistemul de sunet surround GX SW-G2.1 2000.

Compania a dat cateva detalii despre cele trei produse care vor fi lansate, impreuna cu celelalte gadgeturi, la evenimentul IFA 2014, urmand sa aflati mai multe informatii la prezentarea in cadrul evenimentului de la Berlin.geniusMouse Traveler 9020BT – utilizeaza tehnologia Bluetooth 3.0 care ii permite o conectare, la un notebook, pc sau tableta cu sistem de operare Android, mai rapida si mai usoara printr-o simpla apasare a unui buton. Mouse-ul va fi disponibil in cinci culori si este compatibil cu oricare aplicatie.

Difuzor SP-975BT – prin integrarea tehnologiei NFC, difuzorul suporta conectarea device-urile mobile printr-o simpla atingere. Difuzorul mai are integrat si un microfon care iti permite sa-l folosesti si pentru convorbiri telefonice sau conferinte, nu doar pentru a reda muzica. Acesta beneficieaza de tehnologia IP54, fiind rezistent la apa si praf.

Sistem Surround GX SW-G2.1 2000 – are un panou de control extern, subwoofer de 6.5 inch la 29 W si 2 sateliti x 8 W cu suport de montare pe perete. Acest sistem ofera un sunet impresionant si clar in jocuri, fiind creat special pentru gaming.genius ifa 2014Pe langa sistemul de gaming, Genius va prezenta mai multe produse (casti, mouse-uri, mousepad-uri si tastaturi) care fac parte din seria GX dedicata gaming-ului.

Inafara de seria de gaming GX, mouse-ul Traveler 9020BT si difuzorul SP-975BT, compania va mai prezenta la eveniment accesorii pentru ultimele generatii de tablete si telefoane mobile, dar si alte produse creative.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J