Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Google lanseaza versiunea Beta pe 64 de biti a browser-ului Chrome

Compania Google anunta prin luna iunie ca va urma sa lanseze o noua versiune pe 64 de biti a prea bine cunoscutului sau browser Chrome. Pe atunci compania avea ceva probleme cu codul Alpha, iar utilizatorii care se incumetau sa testeze versiunea pe 64 de biti, erau nemultumiti de instabilitatea browser-ului oferita de Google. Iata ca acum, compania a mai facut un pas in fata lansand versiunea Beta pe 64 de biti a browser-ului Google Chrome, sustinand ca aceasta va fi mult mai stabila decat incercarea de acum doua luni a trecerii browser-ului la versiunea pe 64 de biti.

Google afirma ca noua versiune Beta pe 64 de biti a browser-ului Chrome va da o performanta mult mai imbunatatita ce poate urca pana la 25%, in ceea ce priveste mai exact prezentarea continutului media sau cel grafic. Compania mai afirma si ca versiunile Windows pe 64 de biti vor avea o securitate mult mai avansata si mai eficienta, permitand sa foloseasca o experienta mai avansata dedicata protectiei cu High Entropy ASLR, in plus Google ne asigura si o stabilitate a browser-ului mai buna.chrome-64-bitFiind un pas in fata pentru compania Google si o mare schimbare foarte importanta de arhitectura, utilizatorii care vor opta pentru aceasta versiune a browser-ului Chrome vor intalni un numar mai mare de probleme fata de vechile versiune Beta ce ruleaza pe 32 de biti. Cu toate acestea, compania sutine ca a rezolvat o mare parte din problemele aflate deja pe versiunile canalelor de dezvoltare Dev si Canary, iar rapiditatea de dezvoltare a celor de la Google ofera o mare incredere de o initiala lansare a unei versiuni finale pentru browser-ul Chrome.chrome betaMai multi producatori de browsere declara de ceva timp ca versiunile pe 64 de biti sunt cam inutile din cauza plug-in-urilor disponibile care folosesc doar coduri dedicate arhitecturii pe 32 de biti, fiind indisponibil pe 64 de biti.

Browser-ul Google Chrome versiunea Beta pe 64 de biti poate fi descarcata si instalata de pe pagina oficiala a companiei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J