More

  Google lucrează la un AI care poate oferi oamenilor „sfaturi de viață”

  Stiri IT&TechGoogle lucrează la un AI care poate oferi oamenilor „sfaturi de viață”

  Google se apropie și mai mult de replicarea complexității umane prin intermediul inteligenței artificiale, datorită progreselor din divizia sa DeepMind. Acesta dezvoltă un model AI inovator care poate executa peste 21 de sarcini din domeniile profesionale și personale. Deși anterior Google a confruntat dificultăți cu rețelele neuronale în domenii precum finanțele, sănătatea și jurisprudența, echipa este optimistă cu privire la potențialul noii sale creații. Problemele anterioare au subliniat riscul ca utilizatorii să primească sfaturi nepotrivite de la AI, determinând astfel nevoia de perfecționare.

  Deja au fost obținute rezultate promițătoare, și peste 100 de specialiști în diverse domenii științifice au fost solicitați să evalueze performanțele. Feedback-ul sugerează că Google este pe calea cea bună, iar noul model AI poate fi un aliat valoros în abordarea problemelor cotidiene complexe. Ca următor pas, Google intenționează să lanseze un instrument educativ pentru planificarea meselor, bugetare și elaborarea de programe de exerciții.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante