Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Google produce telefoane Android ieftine

Lansate deja pe pieţele din Marea Britanie şi Statele Unite, telefoanele Android care costă mai puţin de 100 de dolari, vor fi, în curând, disponibile lumii întregi. Google a lansat oficial Android One Initiative, adică device-uri sub 100 de dolari, pe 15 septembrie, în India.
Produse de Micromax, Karbonn şi Spice, smartphone-urile Android One ne amintesc de Google Nexus. Acestea au 2 camere, card micro-SD şi dual SIM. De altfel, Google a precizat că, în viitorul apropiat, vom vedea astfel de smartphone-uri ieftine şi de la alţi producători precum Lenovo, Acer, Alcatel, Asus sau HTC.

spice-android-one-dream-uno-mi-498
Principalul scop al existenţei Android One pe piaţa din întreaga lume este acela de a aduce tuturor, smartphone-uri low-cost. Cu toate acestea, Google nu a făcut rabat de la calitate, iar sectorul software beneficiază de aceeaşi ultimă versiune de Android existentă şi la smartphone-uri mai scumpe, chiar mai mult, telefoanele Android One Initiative vor fi printre primele pe care va fi instalată versiunea Android L update.
Cei de la Google au mai specificat că echipa va continua să lucreze la îmbunătăţirea calităţii şi caracteristicilor device-urilor Android One pe măsură ce succesul lor se va configura, iar planurile companiei nu se opresc aici. Se doreşte extinderea iniţiativei Android One până la sfârşitul acestui an şi în Indonezia, Filipine şi Sudul Asiei.
Google a creat şi o versiune specială de Youtube pentru India, care va permite utilizatorilor să descarce filmuleţe şi să vizioneze de mai multe ori conţinutul, fără trafic taxat suplimentar.
În prezent, site-ul oficial al companiei a publicat o statistică prin care arată că doar unul din patru oameni deţin un smartphone, dar acest lucru se poate schimba cu uşurinţă, deoarece un smartphone performant sub 100 de dolari este foarte accesibil, chiar şi în ţări mai puţin dezvoltate.
Windows Phone a mai produs astfel de smartphone-uri ieftine în India, bucurându-se de succes.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J