Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Gorenje WS62SY2W – caracteristici si pareri !

Un criteriu important in alegerea unei masini de spalat rufe este determinat nu doar de capacitatea acesteia de incarcare, cat si de consumul de energie si de apa. In aceasta privinta, modelul Simplicity Gorenje WS62SY2W nu va dezamageste. Asemeni altor modele Gorenje, este echipata cu un sistem special, prin care este impiedicata pierderea detergentului atunci cand se realizeaza alimentarea cu apa.

Asadar, prin utilizarea acestei masini de spalat, veti reusi sa economisiti pana la 20% din costurile pentru detergent, insa veti contribui si la protejarea mediului inconjurator, acesta fiind un aspect de care trebuie sa tinem cont.

In plus, asigura o eficienta la spalare chiar si daca utilizati un program de spalare la o temperatura mai mica. Nu este nevoie sa spalati neaparat la 40 de grade Celsius si puteti opta pentru un program de 30 de grade Celsius, pentru a obtine bune rezultate la spalare, dar si pentru a economisi cu 40% mai multa energie.

Masina de spalat rufe Simplicity Gorenje WS62SY2W

Prin tehnologia UseLog, sunt utilizati sensori inteligenti care monotorizeaza puritatea apei si cantitatea de spuma din masina de spalat, iar atunci cand este necesar, adauga cicluri suplimentare de clatire. Fiecare program de spalare este adaptat in functie de tipul incarcaturii, pentru o curatare optima si delicata a hainelor.

Daca dispuneti de putin spatiu pentru amplasarea unei masini de spalat, cu modelul de Simplicity Gorenje WS62SY2W nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece acesta beneficiaza de o adancime de doar 44 de centimetri. Usa este larga, cu un diametru de 34 de centimetri, fiind interesant ca este o masina Slim cu incarcare frontala.

Clasa de eficienta energetica este A+++, cu un consum in program standard de 0.55 kwh, fiind un consum destul de mic. De fiecare data cand este finalizat programul de spalare, va avertizeaza un semnal sonor si dispune de programare intarziata, dar si de sistem de siguranta impotriva copiilor sau de protectie impotriva inundatiilor.

Sertarul pentru detergent se deschide cu usurinta, prin atingerea unui buton si se poate curata simplu, iar cele trei compartimente ale sale sunt potrivite pentru a stabili ce tip de detergent utilizati si cantitatea acestuia.

Atuurile acestei masini de spalat sunt clasa de eficienta energetica, care asigura un consum redus de energie, alaturi de adancimea de 44 centimetri, capacitatea de incarcare de 6 kilograme si functiile sale utile, pentru obtinerea unor bune rezultate de spalare. Pretul bun, raportat la calitatea masinii, este un alt avantaj care trebuie luat in considerare.

  • Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
  • Tip incarcare: Frontala
  • Slim: Da
  • Tip afisaj: LED
  • Viteza de centrifugare (rpm): 1200
  • Capacitate de incarcare ( kg): 6
  • Clasa de eficienta energetica: A+++One thought on “Gorenje WS62SY2W – caracteristici si pareri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J