Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Gresso Regal R1, R2 si R3, smartphone-urile de lux din titan si aur

Gresso Regal R1, R2 si R3 sunt noile modele din seria smartphone-urilor de lux, Gresso Regal, anuntata de catre compania elvetiana producatoare de telefoane si accesorii de lux. Noua colectie Gresso Regal include cele trei modele de smartphone-uri cu specificatii identice, dar cu carcase diferite fabricate din materiale scumpe.

“Colectia Gresso Regal este formata din 3 modele. Fiecare model este unic si are combinatie perfecta de materiale exclusive si design. Gresso Regal R1 este complet format din titan. Gresso Regal R2 si R3 sunt realizate din titan cu PVD de acoperire si au introdus din aur 18K.

Fiecare smartphone este unic. Numarul individual este inscriptionat pe insertia de aur de pe panoul din spate. Puteti alege numarul de smartphone atunci cand veti plasa comanda.”Gresso Regal R1, R2 si R3Smartphone-urile Gresso Regal R1, R2 si R3 au un ecran de 5 inch la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli (cu protectie Corning Gorilla Glass de ultima generatie), camera principala de 13 MP (cu blit si autofocus), camera frontala de 5 MP, dimensiunile 143,2 x 70,2 x 8,8 mm si o greutate de 205 grame.

Acestea vin cu un procesor quad-core la 1,5 GHz, 2 GB de memorie RAM, 32 GB spatiu de stocare si sistem de operare Android. Smartphone-urile mai includ GSM (850/900/1800/1900), 3G (WCDMA 900/2100) si o baterie cu autonomie de 6 ore de convorbire si 300 de ore in modul standby.Gresso Regal R1Cele trei modele Gresso Regal vor dispune de carcase fabricate din materiale diferite. Modelul R1, cel mai ieftin, are carcasa, logo-ul si banda metalica de pe spate fabricate din titan, iar carcasa a fost metalizata prin pulverizare (proces tehnologic ce imbunatateste rezistenta materialelor impotriva zgarieturilor). Modelele R2 si R3, cele mai scumpe, au carcasa din titan cu acoperire PVD, iar R2 are logo-ul si banda de pe spate fabricate din aur alb de 18 K si R3 din aur galben tot de 18 K.Gresso Regal R2Gresso Regal R1, R2 si R3 sunt deja disponibile la comandare pe site-ul oficial Gresso.com, iar preturile de vanzare sunt de 3.000 de dolari pentru modelul R1 si 5.000 de dolari pentru modelele R2 si R3. Dispozitivele de lux, Gresso Regal, vor fi disponibile in editie limitate ce va include doar 999 de exemplare din fiecare model, fiind numerotate pe banda de pe spatele lor.Gresso Regal R3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J