Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Grid 2 din 2013

Deşi s-a anunţat că Grid II va fi lansat oficial la finele acestui an, se pare că cel mai probabil jocul nu va apărea până în 2013.

După ce Race Driver Grid a înnebunit încă din 2008 milioane de împătimiţi ai jocurilor de maşini, a doua parte este aşteptată cu un interes uriaş. Mulţi consideră Grid drept unul dintre cele mai bune simulatoare auto, astfel că o eventuală continuare ar putea consacra odată pentru totdeauna acest joc.

Primul Grid a avut parte de multe reviewuri pozitive, însă din nefericire, nu mai poate fi jucat online fiindcă serverele dedicate pentru PC şi PS3 au fost închise de Codemasters în cursul anului 2011. Pentru a se revanşa faţă de fani, Codemasters a promis însă, că prin apariţia lui Grid II, va introduce serviciul RaceNet, ce va permite selectarea de opţiuni personalizate.

Grid II se află momentan în faza de dezvoltare, producătorii lucrând din greu pentru a aduce îmbunătăţiri care să crească calitatea jocului. Faţă de varianta iniţială, partea a doua aduce ca element de noutatate EGO Game Technology Platform. De asemnea, producătorii au anunţat cu surle şi trâmbiţe că lucrează pentru a introduce noi modele de maşini, atât actuale cât şi clasice. Referitor la automobilele retro este de aşteptat să apară în Grid II maşini de acum 40 de ani. Totodată, gamerii vor avea ocazia să se întreacă fie pe circuite special amenajate, fie vor putea ieşi cu maşinile preferate pe piste stradale. Dintre pistele stradale ce vor fi disponibile pentru Grid II, le amintim pe cele din California, Miami, Paris sau exoticul Abu Dhabi.

De menţionat că motivul pentru care lansarea lui Grid II a fost amânată de atâtea ori este reprezentat de faptul că producătorii au ales să promoveze F1 2012, care va fi lansat pe data de 21 septembrie, urmând ca după acest eveniment să fie anunţată şi data pentru Grid II.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J