Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Combina frigorifica Hotpoint E4DAABC

Cand ai o bucatarie spatioasa si te-ai decis sa iti iei un frigider pe negru, atunci modelul Hotpoint E4DAABC este solutia ideala, volum mare, design ireprosabil, tehnologie NoFrost si multe alte caracteristici care il fac un super frigider din toate punctele de vedere.

Sa spun ca in trecut nu prea eram incantat de firma Hotpoint, insa cu timpul am observat ca fac produse chiar calitative, fiabile si care arata foarte bine din punct de vedere estetic. Caracteristicile combinei frigorifice aduce un mare plus modelulului Hotpoint E4DAABC, un model care vine in acest moment cu un super discount, o reducere de pret de 20% (oferta valabila in momentul scrierii articolului).

Dupa cum se poate vedea si in poza de mai jos, Combina frigorifica Hotpoint E4DAABC este neagra, asadar atunci cand doriti sa achizitionati acest produs sa tineti cont si de culorile care le aveti in bucataria dumneavoastra, bine, ca negrul sa spun se cam combina cu orice gresie si faianta, ba mai mult cred ca da un plus de finete.

Combina frigorifica Hotpoint E4DAABC vine cu un volum foarte mare, vorbim aici de o capacitate de 402 l, care se distribuie in felul urmator, pentru congelator avem un volum total de 110 l, iar pentru frigider avem un volum total de 292 l.

Un plus pentru noile frigidere il reprezinta tehnologia NO FROST, probabil daca ati mai citit articole despre frigidere inseamna ca stiti despre ce este vorba, iar daca nu stiti noi va spunem ca este un sistem revolutionar care face temperatura din interiorul frigiderului sa fie uniforma, dara a se mai crea condens.

Interensat mai este faptul ca avem o multime de functii si siguranta, aici putem sa amintim de functia ECO, Functie vacanta (Holiday), Functie super-congelare si functia super racire, la care mai adaugam sistemul antibacterian.

Un minus cred ca il reprezinta nivelul de zgomot care este de 46 dB, bine, ca daca este sa tinem cont si de volum este clar ca trebuie sa faca ceva galagie ca sa raceasca intr-un mod uniform. Nu este o galagie dusa la extrem, probabil insesizabila dar este clar ca este putin mai mare decat un model care costa 1000 RON.

Ca si consum de energie putem sa spune ca este ok pentru volumul care il ofera, vorbim aici de un consum de 393 kW/an. Cam aceste informatii si caracteristici putem prezenta despre acest model, daca aveti comentarii sau doriti sa va spuneti parerea despre acest produs, o puteti face printr-un comentariu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J