Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

NEW: Hotpoint ENBGH19223FW: pret, review si caracteristici!

Va numarati printre persoanele care acorda o importanta deosebita igienei frigiderului? Atunci combina frigorifica Hot Point ENBGH19223FW a fost creata special pentru dumneavoastra, doarece dispune de Hygiene Advance. Acesta consta intr-un tratament cu ioni de argint aplicat  pe peretii interiori ai frigiderului, care contribuie la prevenirea in mod natural a formarii mucegaiului sau bacteriilor. In plus, asigura o pastrare corespunzatoare a alimentelor.

De asemenea, dispune de sistem de racire No Frost, care impiedica formarea ghetei, are un volum total de 450 litri, iar volumul net al frigiderului este de 302 de litri, cel al congelatorului fiind de 148 litri. Astfel este suficient de incapator pentru a depozita alimentele dorite. Clasa energetica din care face parte este clasa A+, iar consumul energetic pe an este de 438 kWh.

Pentru o utilizare cat mai placuta, combina frigorifica Hot Point ENBGH19223FW dispune de functie de vacanta, potrivita pentru a lasa frigiderul in stare de functionare atunci cand sunteti plecati, cat si functiile de super-congelare si super-racire. Racirea la High Definition asigura prospetimea alimentelor, iar tehnologia Active Oxygen pastreaza prospetimea acestora din prima zi pana la 9 zile. Nu trebuie sa va ingrijiorati cu privire la formarea bacteriilor, deoarece previne aparitia acestora cu pana la 90%, iar riscul de aparitie a mirosurilor neplacute este mai scazut cu pana la 70%. Autonomia este de 17 ore, iar in frigider se afla 3 rafturi de sticla.

Hotpoint ENBGH19223FW

Usa dispune de o deschidere standard catre dreapta cu maner vertical, iar pentru iubitorii de vinuri, aceasta combina dispune de un raft pentru sticle, datorita careia puteti utiliza mult mai eficient spatiul din frigider si puteti pastra sticlele in siguranta.

Ce va puteti dori mai mult de la o combina frigorifica, decat sa dispuna de un consum redus de energie, sa mentina elementele proaspete si sa previna formarea bacteriilor si a mucegaiului. Hot Point ENBGH19223FW poate sa faca toate acestea, iar dimensiunile sale sunt 195.5 X 70 X74 (IxLxA cm).

In cazul in care va atras atentia si considerati ca este potrivita pentru bucataria dumneavoastra, puteti accesa bannerul de mai jos. Astfel, veti afla mai multe informatii cu privire la combina frigorifica Hot Point ENBGH19223FW, cat si care este pretul actualizat. Va dorim mult succes in gasirea produsului potrivit.

 

  • Tip aparat: Combina frigorifica
  • Sistem de racire frigider NO FROST: Da
  • Sistem de racire congelator NO FROST: Da
  • Volum net total (l): 450
  • Afisaj: LCD
  • Clasa de eficienta energetica: A+
  • Volum net congelator (l): 148
  • Volum net frigider (l): 302

Daca doriti mai multe informatii despre produs sau pareri ale clientilor care au achizitionat aceasta masina de spalat, d-ati un click pe banner-ul de mai jos “verifica pretul actualizat”. Spor la cumparaturi !

banner 3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J