Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Congelator Hotpoint UPS 1722 F J: pret, review si pareri !

Pentru a putea congela mai multe alimente si pentru a ne gospodari pentru iarna, este insuficient in unele cazuri, spatiul de care dispune compartimentul congelatorului intalnit la un frigider, motiv pentru care este indicata achizitionarea unui congelator. Un astfel de produs este congelatorul Hotpoint UPS 1722 F J, care dispune de o capacitate de 220 litri, fiind suficient de incapator.

De asemenea, acesta utilizeaza sistemul de racire No Frost, care este extrem de eficient in mentinerea unei temperaturi constante si impiedica formarea ghetii. Totodata, dispune de control electronic si apartine clasei de eficienta energtica A+, pentru a asigura un consum redus de energie. Astfel, consumul energetic al acestui congelator intr-un an este de 270 kWh.

Cele sapte compartimente va permit sa organizati cu usurinta alimentele pe care doriti sa le congelati. Totodata, dispune de o autonomie de 8 ore, motiv pentru care nu aveti motive de ingrijorare atunci cand intampinati intreruperi de energie, deoarece alimentele se vor afla in siguranta si nu se vor decongela.

Congelator Hotpoint UPS 1722 F J

In ceea ce priveste design-ul, congelatorul Hotpoint UPS 1722 F J se remarca printr-un aspect placut, fiind disponibil intr-o nuanta argintie. Acesta se va potrivi perfect in bucatarie, mai ales daca aveti si celelalte electrocasnice din inox. Usa este cu deschidere standard catre dreapta si maner vertical. Dimensiunile congelatorului sunt 175 X 60 X 65 (I X LX A cm). ).  Gratie inaltimii de 175 centimetri, poate fi amplasat cu usurinta in incaperile mai  joase, iar datorita latimii de doar 60 centimetri, nu ocupa foarte mult spatiu. De asemenea, dispune de 1 compresor, iar agentul de racire este de R600a.

Atuurile congelatorului Hotpoint UPS 1722 F J constau in primul rand in clasa de eficienta energetica, datorita careia necesita un consum redus de energie, dar si in sistemul No Frost, deoarece nu mai aveti grija decongelarii. Totodata, este fabricat din materiale rezistente, motiv pentru care este un aparat durabil, iar capacitatea de congelare este crescuta. In doar 24 de ore puteti congela circa 11 kilograme de alimente. Mai mult decat atat, este oferita o garantie de 2 ani, care poate fi marita, daca considerati ca este necesar.

Astfel, acest congelator intruneste caracteristicile unui produs de o buna calitate. In plus, este suficient de incapator pentru a putea congela diferite legume sau fructe pentru perioada iernii si se poate incadra perfect in aproape orice bucatarie.

banner 3

Dimensiuni
Înălţime (cm) : 175.0
Lățime : 60.0
Adâncime (cm) : 65.0

Performanţe
Clasa de eficienţă energetică : A+

Dimensiuni şi volume
Capacitate brută totală (l) : 245
Capacitate netă totală (l) : 220

Caracteristici
Control Electronic
Consum de energie pe an (KWh) : 270.0
Autonomie (în cazul întreruperii alimentării cu curent electric)(h) : 10.0
Capacitate de congelare (l) : 11.0
Sistem de răcire congelator : No Frost

Pro
design ok,
volum mare,
Accesibil la pret,
sistem de racire no frost,
Sertarele sunt “sertare”
Contra:
nu avem nimic imptriva pentru acest produs

Transport: gratuit oriunde in Romania;
Opional: ridicare gratuita a produsului vechi;
Garantie: 24 de luni cu posibilitate de extindere.
One thought on “Congelator Hotpoint UPS 1722 F J: pret, review si pareri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J