Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

HP EliteBook Folio 1020, un nou laptop usor si subtire

HP EliteBook Folio 1020, un laptop usor si subtire, a fost anuntat de catre companie si va integra un procesor Intel Core M si sistem de operare Windows 8.

“HP EliteBook 1020 reprezinta schimbare de joc inovatoare in materiale si inginerie mecanica pentru a crea cel mai subtire si usor notebook din gama business din lume, intr-un factor de forma care permite clientilor nostri sa fie mai productivi in mai multe locuri”, a declarat Alex Cho, vice-presedinte si director general la PC-urile comerciale HP.

“Clientii cer nu numai un notebook elegant, subtire si usor, dar, de asemenea, si un dispozitiv care sa ofera securitate avansata si sa poate rezista la cererile riguroase care vin cu un stil de viata foarte mobil – si HP EliteBook 1020 ofera aceasta solutie completa”, a mai declarat Alex Cho.HP EliteBook Folio 1020Laptopul HP EliteBook Folio 1020 are un ecran touch screen de 12,5 inch la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 de pixeli, camera web HD, tastatura HP Premium, sistem audio stereo (cu tehnologia DTS Studio Sound si software-ul HP Software pentru reducerea zgomotului), carcasa rezistenta (cu certificare a standardului MIL-STD 810G), 15,7 milimetru grosime si o greutate de doar 1,2 kilograme.

Acesta vine cu procesor Intel Core-M cu racire pasiva, 8 GB de memorie RAM, 128 / 256 GB spatiu de stocare de tip SSD si sistem de operare Windows 8. Laptopul mai include certificare TPM v1.2 / v2.0 (Trusted Platform Module), autentificare pre-boot, BIOS cu protectie HP Sure Start, cititor de amprente si o baterie cu autonomie de functionare de pana la 9 ore.HP EliteBook Folio 1020 (2)EliteBook Folio 1020 va include si o versiune, numita Special Edition, cu ecran normal, fara touch screen, de 12,5 inch la rezolutie QHD de 2560 × 1440 pixeli si o carcasa din aliaj de magneziu si fibra de carbon, care ii permite acestuia sa aiba o greutate de doar 1 kg.

Laptopul HP EliteBook Folio 1020 va fi disponibil incepand cu luna aprilie a anului 2015, iar versiunea Special Edition in luna februarie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J