Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

HP a lansat laptop-urile low cost Stream 11

HP lansează o linie de laptop-uri low cost, HP Stream 11, care funcţionează doar cu Windows 8, dorind  să concureze direct cu Chromebook-urile lansate de Samsung sau Toshiba.
Stream 11 arată extrem de bine pentru un laptop ieftin, iar durata bateriei este extrem de bună. Promovate de Microsoft şi HP, noile laptop-uri mizează pe utilitatea extinsă pe care Windows 8 o oferă, comparativ cu Chormebook-urile concurente.
Stream 11 beneficiază de un ecran de 11.6 inci, procesor Intel Celeron, 2 GB memorie RAM şi 32 GB memorie externă. Windows 8 permite instalarea unor programe pe care nu le regăsim pe celelalte laptop-uri similare, precum Photoshop, Office sau iTunes. Nu funcţionează ireproşabil, dar important este că sunt instalate în caz de nevoie.Tot din linia low cost Stream fac parte şi tabletele cu un display de 7 şi 8 inci, cu procesor Intel Atom CPU.

download
Laptop-urile nu funcţionează la fel de bine precum Chromebook-urile de la Samsung, de exemplu, dar au un mare plus: autonomia de funcţionare de până la 8 ore a bateriei. Preţul este de aproape 200 de dolari, ceea ce este extrem de rezonabil pentru un astfel de laptop.
În ceea ce priveşte designul, Stream 11 arată destul de bine, carcasa este din plastic de culoare albastru mat cu gradaţii punctate în zona tastaturii. Laptop-ul cântăreşte 1.3 kg şi funcţionează extrem de silenţios.
Tastatura este un alt punct forte, tastele fiind asemănătoare cu cele ale unui laptop mai scump. Touchpad-ul nu este atât de performant, răspunsul la comenzi fiind destul de lent.
Rezoluţia ecranului este de 1,366×768, ceea ce nu permite cea mai bună vizionare a filmelor HD. Trebui ţinut cont şi că ecranul nu este tactil, ceea ce îngreunează folosirea aplicaţiilor pe Windows 8.
Stream 11 de la HP nu este cel mai performant laptop, dar preţul accesibil, bateria rezistentă şi tastatura ergonomică îl fac un laptop destul de bun pentru un preţ atât de mic.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J