Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Huawei Ascend P2: Pret si caracteristici !

huawei-ascend-p2Cei de la Huawei ne surprind cu un smartphone ce este laudat ca ar fi cel mai rapid 4g din lume, telefonul a fost prezentat la Mobile World Congress de la Barcelona si are o viteza de download de 150 MB/S, pare incredibil insa este destul de adevarat.

Nu doar viteza de descarcare este mare, procesorul este unul pe masura, un quad-core ce are o frecventa de 1,5 GHz, deci pot spune ca este cel mai performant procesor aparut pe piata telefoanelor mobile.

Camera a fost si ea inbunatatita, a ajuns la 13 mp, mai mult de atat filmeaza la 1080p, iar HDR-ul este disponibil atat pe imaginile fixe, cat si atunci pentru inregistrarile video.

Display-ul este unul de 4.7 inch HD, asteptarile noastre erau putin mai mari in legatura cu ecranul, pur si simplu ne asteptam la primul telefon cu ecran full hd.

Memoria ram este de 1024 MB, in timp ce memoria interna este de 16 GB, un minus ar fi ca nu se poate extinde aceasta memorie pentru ca nu vine cu suport pentru card.

Sistemul se operare este standar pentru telefoanele noi, pentr ca mojoritatea folosesc Android 4.1.2 Jelly Bean.

Telefonul o sa fie lansat in luna aprilie sau mai si se estimeaza ca o sa coste undeva la 500 euro, puteti afla pretul telefoanelor mobile de la Huawei accesand link-ul precedent.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J