Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Iata 3 motive pentru care orice barbat ar trebui sa inceapa sa poarte ceas la mana

Ceasurile sunt comode

Telefoanele nu va ajuta sa fiti punctual. Ceasurile da. Un ceas de mana este cel mai convenabil mod de a afla cat e ora. “Nu am nevoie de ceas, pentru ca am telefon” – iata un raspuns comun al generatiei care pune sub semnul intrebarii daca sa poarte sau nu ceas. Am vazut astfel de oameni care, in diverse ocazii intreaba in dreapta si in stanga cat este ceasul pentru ca nu au telefonul la indemana.
In schimb, este nevoie de o singura privire rapida la incheietura mainii, intr-un mod clasic pentru a sti oricand cat este ceasul, pentru a ajunge la timp la o intalnire. Ca sa nu mai mentionam ca este nepoliticos pentru companionii dumneavoastra sa va scoateti telefonul in timpul unei conversatii.

Sunt situatii cand va este recomandat sa va inchideti telefonul – la plaja, la o inmormantare, intr-o sedinta sau la o nunta. In aceste situatii ceasul este cel mai subtil si convenabil mod de a afla cat este ora.

ceas

Ceasurile sunt functionale

Ceasurile de mana au fost folosite prima data in secolul al 19-lea in armata pentru a sincroniza manevrele in timpul razboiului. De atunci, ceasurile specializate au fost folosite in adancurile oceanului de catre scafandri, pana in aer, la mana aviatorilor. Unul din cele mai mari avantaje ale unui ceas – mai ales in fata unui smartphone – este durata de functionare. Majoritatea ceasurilor functioneaza cu o cantitate mica de enerie de la o baterie sau se auto-alimenteaza prin miscare. Ganditi-va ca puteti folosi astfel un ceas timp de multi ani … in comparatie cu un smartphone pe care trebuie sa-l incarcati la fiecare 8 ore.
Un ceas complex este proiectat cu caracteristici suplimentare fara de functia sa de baza de afisare a orei si a datei. O astfel de functionalitate se poate referi la cronograf, functie ce permite ceasului sa functioneze ca un cronomeru si moonphase, functie ce afiseaza fata lunii.

Ceasurile sunt dispozitive simple

Cele mai bune ceasuri de mana nu folosesc cele mai noi tehnologii. Este sunt alimentate de tehnologie mecanica ingenioasa si nu de electricitate. Prin urmare, cand telefonul ramane fara baterie, puteti avea incredere in tehnologia care continua sa functioneze pe incheietura mainii dumneavoastra.
Cand purtati un ceas este mai putin probabil sa fiti distras asa cum se intampla in cazul unui smartphone. De multe ori, cand verificati ora pe smartphone, veti dori sa va consultati rapid si emailuri, inclusiv mesajele app si alte posturi de pe Facebook.
Cand vreti sa tineti evidenta timpului, un lucru atat de important – se justifica folosirea unui dispozitiv unic pentru masurarea si gestionarea timpului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J