Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Idei de vacanţă în 2017

Te-ai gândit unde ai vrea să mergi în vacanţă anul acesta? Deşi ştiu că încă e prea repede să discutăm despre asta, sunt genul de om care crede că vacanţele reuşite sunt cele organizate din timp. În primul rând există oameni care îşi planifică vacanţele chiar şi cu un an în urmă, iar asta pentru că de cele mai multe ori găsesc o mulţime de oferte cu reduceri substanţiale, de până la -60% per pachet. Însă eu, m-am gândit să vă ofer câteva idei de vacanţă pentru anul 2017.

vacante grecia

Mergi în vacanţe prin Grecia!

Cred că ai auzit şi tu de la prieteni cât de frumos e prin Grecia. Iar locurile prin care poţi merge în vacante grecia nu sunt deloc puţine. Recent am văzut o sumedenie de oferte pe site-ul Travelidea.ro, aveau şi au la dispoziţie 1073 de oferte preţioase care te pot ajuta să ai o vacanţă de vis! Ce poţi vizita? Începând de la insulele Rhodos, Atena, Khorfu, Creta, Halkidiki, Parga, Santorini şi până la Thassos, Zakynthos… te vei bucura de cele mai excepţionale peisaje şi de nişte plaje cum doar în poze ai mai văzut. Pentru mine Grecia este locaţia perfectă atunci când vreau o vacanţă mai specială cu soţia mea. Şi aici mă refer în primul rând la costuri. Sunt atâtea oferte mirifice, că e imposibil să nu alegi una care să fie pe placul tău. Desigur, ofertele despre care vorbesc se găsesc doar pe Travelidea.ro, asta ca să ştii.

Mergi în vacanţe prin Bulgaria!

Cine nu a auzit vreodată că Bulgaria e o ţară super frumoasă şi primitivă? Poţi merge pe plajă la Albena, la Nisipurile de aur sau pe Sunny Beach care este de vis. Când vorbim despre vacante bulgaria vorbim despre libertate, despre viaţă… despre soare şi multă veselie. Bulgaria chiar este o ţară care ar trebui să fie vizitată. Ştiu că mulţi zic că au fost multe incidente de-a lungul anilor, însă nu cred că asta ar trebui să fie un impediment.

vacante bulgaria

Alege Travelidea.ro, partenerul tău în vacanţe oriunde te-ai duce!

Travelidea.ro este agenţia de turism care îţi poate pune la dispoziţie sute de oferte ca tu şi prietenii tăi să te bucuri de o vacanţă aşa cum ai visat-o. Experienţele mele cu această agenţie au fost de o calitate ireproşabilă, aşa că îi recomand cu drag pentru pachetele de vacanţă pe 2017. Au preţuri excepţional de bune, ieftine şi accesibile pentru orice buzunar. Totul e să îţi doreşti să mergi în vacanţă, pentru că odată ce ai decis asta, Travelidea îţi face o ofertă imbatabilă… indiferent de buzunarul pe care îl ai.

Mergi în vacanţe, da?!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J