Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Indesit IWSNE 61253 C – 16 programe si clasa A+++

Azi timpul pare ca a devenit mai pretios decat oricand. Cei mai multi dintre noi muncesc toata ziua si ajung acasa seara tarziu foarte obositi. Abia reusesc sa-si faca ceva de mancare (daca mai este cazul) si se pregatesc pentru urmatoarea zi de munca. Noroc ca exista weekendurile si … masina de spalat.

Acest echipament electrocasnic a devenit indispensabil aproape pentru orice casa moderna. Ne simplifica viata si ne “intelege” perfect cand suntem obositi si numai de spalat nu avem chef.

O masina de spalat cum este Indesit IWSNE 61253 C va permite sa o programati sa-si inceapa ciclul de spalare peste cateva ore. Ce bine e cand ajungi acasa si masina tocmai a terminat de spalat rufele murdare, iar tie iti mai ramane doar sa le scoti si sa le pui la uscat.

Vom vorbi in continuare despre alte caracteristici ale Indesit IWSNE 61253 C si despre avantajele care o recomanda pentru orice familie cu un numar mediu de persoane.

Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C

Unul din cele mai importante atribute ale acestei masini, este faptul ca face parte din clasa energetica A+++, ceea ce inseamna un 10 cu felicitari in materie de eficienta a consumului de energie electrica. Cu ce va ajuta acest lucru? Simplu. Veti avea de plata facturi de electricitate cu sume mult mai mici. Mai exact, cu ajutorul functiei Energy Saver (valabila atunci cand spalati haine din bumbac, sintetice sau blugi) veti putea economisi energie pana la 70%. Lucrul acesta este posibil datorita eficientei de actiune mecanica a cosului de rufe si unui consum redus de apa.

Din punct de vedere al aspectului exterior, putem spune ca aceasta masina Indesit arata foarte bine, iar toate butoanele necesare programarii unui ciclu de spalare sunt asezate astfel incat va fi usor sa o utilizati. Exista niste pictograme care va indica detalii despre programul pe care il selectati, dar oricum aveti la dispozitie si manualul de utilizare unde puteti citi in amanunt pentru ce este destinat fiecare program.

Aceasta masina este un model Slim, ceea ce o face sa fie usor de pozitionat intr-un spatiu ingust. Se poate incadra foarte bine intr-o garsoniera, o camera de camin sau o baie de serviciu. Incarcarea rufelor murdare se face prin panoul frontal care se poate deschide pana la 150 grade.

Exista o varietate de 16 programe din care puteti alege atunci cand vreti sa spalati rufe. Acestea includ programul de extra-clatire, pentru lana, jeans, pentru echipamentele sportive si programul care va permite sa calcati rufele mult mai usor dupa ce vor fi spalate.

Cu o capacitate de incarcare de 6 kg si o gama variata de optiuni si functii moderne, Indesit IWSNE 61253 C Slim poate reprezenta un candidat serios pentru cea mai buna masina de spalat pentru spatii inguste.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J