Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Infomunca stopeaza munca la negru

Decat sa muncesti la negru, mai bine sa fii somer pentru ca patronul este cu avantajele, iar angajatul cu dezavantajele. In primul rand, inspectorii fiscali aplica amenzi usturatoare ambelor parti. Ar fi culmea sa doresti sa dai neajunsurile afara din casa si sa te trezesti cu probleme si mai mari! Daca angajatorul are cu ce plati, tu, cel care lucrezi la negru risti sa prestezi munca in folosul comunitatii sau sa fii arestat pentru ca nu te-ai angajat legal.

Exista un site care stopeaza munca la negru, fiindca te anunta oficial despre locuri de munca in Bucuresti. Fiind totul la vedere, nimeni nu mai angajeaza la negru, iar dinamica locurilor de munca disponibile este reactualizata instant.
Infomunca informeaza cititorii, abonati sau neabonati despre joburi in Cluj.

Accidentele de la locul de munca nu sunt de dorit, dar pot fi iminete cand lucrezi ca sofer sau pe santiere. Ce faci daca nu ai contract de munca? Sa fii sigur ca toate cele 359 de locuri de munca din Cluj-Napoca reprezinta oferte legalizate : ai asigurare medicala si iti merge vechimea sa poti iesi la pensie la timpul potrivit. Esti tanar si ai impresia ca timpul acela este foarte departe? Adevarul este ca si avertizarea data conducatorilor auto:« Atentie, lucrurile care par indepartate sunt mai apropiate decat crezi!»Fara forme legale, daca te-ai imbolnavit, iti cauti alt loc de munca, doar salariatii asigurati pot beneficia de concedii medicale platite!
Sa fii sigur ca informatia la vedere inseamna asumarea de responsabilitati. In mod sigur ca toate cele 286 de locuri de munca in Timisoara vin la pachet cu contract de munca semnat de angajat si angajator si respectarea drepturilor de ambele parti.

Ce face Infomunca pentru tine? Iti apara drepturile si te ajuta sa nu umpli buzunarele altora, in timp ce situatia ta este precara.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J