Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Ingersoll – ceasul care a facut dolarul faimos

Marca de ceasuri barbatesti Ingersoll a fost infiintata in 1892 cu o gama numita “Universal”. Initial erau vandute en-gros catre vanzatorii de ceasuri, fiind disponibile in curand direct la comanda prin posta.

Denumirea “Ingersoll” a fost facuta o data cu introducerea modelului “Yankee” in 1896, care a fost vandut la fabuloasa suma de 1$, astfel fiind inventata expresia “ceasul care a facut dolarul faimos”.

Astazi, Ingersoll este mai bine cunoscut pentru crearea de ceasuri de mana barbatesti cat si ceasuri dama, elegante si practice de zi cu zi, intr-o multitudine de stiluri care nu depasesc niciodata moda.

Cu bratara metalica sau curea de piele, ceasul Ingersoll reprezinta cea mai buna alegere intr-o zi in care ai de incheiat un business sau te hotarasti pur si simplu sa iesi la o plimbare.

Ceasmania.ro este vanzator autorizat pentru ceasuri de tipul Ingersoll. Alegeti sa cumparati doar produse originale Ingersoll pentru a va bucura de cea mai buna calitate si experienta.

Acum pe site-ul Ceasmania.ro gasesti sfaturi si modalitati de ingrijire ale ceasului tau, accesorii si multe reduceri. Beneficiezi de extragarantie la orice ceas de mana cumparat, livrare super rapida si posibilitatea deschiderii coletului la primire!

Ca utilul sa fie imbinat cu placutul si ca acest ceas sa nu lipseasca din colectia nimanui, poate fi cumparat in 12 rate fara nici un fel de dobanda! Celelalte modalitati de plata sunt afisate pe site.

 

Program:Luni – Vineri

Ora:09:30-18:00

Telefon:0736.369.575

Email:comenzi@ceasmania.ro

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J