Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Intel a prezentat noul procesor Core M din generatia Broadwell-Y

Intel a prezentat noul sau procesor, Intel Core M, din generatia Broadwell-Y la COMPUTEX 2014, in cadrul integrarii acestuia pe Llama Mountain (un prototip ultra-portabil, care combina laptop-ul cu tableta) si pe urmatorul produs comercializat de catre ASUS.

In urma cu doua luni, cei de la Intel anunta noul procesor, insa abia acum compania la lansat, prezentandu-ne si mai multe calitati ale acestui procesor ce promite furnizarea unor performante extreme fara a impune sisteme de racire active.

Noile procesoare Intel Core M apartin generatiei Broadwell-Y si au create printr-un proces tehnologic pe 14 nanometri, acestea vor fi integrate in laptop-urile si tabletele portabile. Pentru a putea testa toate calitatile noilor procesoare de la Intel, utilizatorii impatimiti de tehnologie vor fi nevoiti sa mai astepte pana la sfarsitul acestei an, deocamdata compania abia a trimis primele produse catre firmele mari de produse IT.intel core m 14 nmProcesoarelor Core M din familia Broadwell-Y sunt realizate printr-un proces de inalta calitate, care micsoreaza cei 22 de nanometri (prezenti pe procesoarele din generatia Haswell) la 14 nanometri, rezultand o micsorare cu 25% a dimensiunilor, procesoarele vor utiliza tensiuni de alimentare mai scazute, avand un consum de energie de 3-5W.  Tehnologiile disponibile pe procesoarele Intel Core M din generatia Broadwell-Y, permite sansa de integrare a acestora pe laptop-urile si tabletele portabile ce vor avea o grosime de doar 9 mm si vor include chiar si sisteme de racire pasive. Broadwell-Y promite ca va impresiona si printr-o imbunatatire vizibila a autonomiei acestora.

Intel nu a anuntat si alte detalii despre noul Core M, insa acestea vor fi, cel mai probabil, prezentate pe parcursul comercializarii pe piata a produselor care vor integrat procesorul din generatia Broadwell-Y.intel core m 14 nm 2Procesoarele Core M sunt dedicate, in special, produselor precum laptop-uri si tablete subtiri, dar si sistemelor ultra-portabile (2 in 1), de exemplu prototip-ul Llama Mountain.

Produsele ce se vor baza pe procesoarele Intel Core M din generatia Broadwell-Y vor fi disponibile pe piata pana la sfarsitul acestui an, urmand ca in primele luni ale anului 2015 sa creasca considerabil oferta produselor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J