Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

iPhone 5S – 1499 RON de Black Friday 2014

Era de asteptat sa avem si iPhone 5S la oferta, insa nu ma asteptam niciodata sa il luam cu acest pret, un pret care nu-mi vine a crede, tinand cont ca el costa peste 2500 RON, acum pretul special este de doar 1499 RON, cred ca nu am cuvinte de black friday-ul de anul acest, preturi reduse pe bune de catre cel mai mare magazin online din Romania, preturi nemaintalnite pe vreun magazin online.

Este clar ca nu am ce sa va povestesc despre iPhone 5S, cu totii stim ce face, l-am vazut, l-am povestit peste tot, am vazut video review si pot spune ca sunt incantat sa va spun ca reducerea exista cu adevarat si cei care vor sa-si achizitioneze un telefon mobil performant o pot face acum, cu iPhone 5S de black friday.

Tot nu sunteti convinsi? …atunci nu va indrum decat sa verificati oferta disponibila pe site, iar daca nu este adevarata ma las de scris.

Telefon mobil Apple iPhone 5S, 16GB

Telefon mobil Apple iPhone 5S, 16GB
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J