Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

iPhone 6 cu ecran din safir ar putea apărea la anul

Lansarea iPhone 6 este mult aşteptată, iar zvonurile par să anunţe luna Spetembrie ca dată câştigătoare însă în lipsa unui anunţ oficial nimic nu este sigur deocamdată. Cert este că noul iPhone are deja mulţi fani care înceracă să speculeze tot ceea ce va aduce nou compania americană. De la design până la îmbunătăţirile în ceea ce priveşte funcţionarea, totul este aşteptat cu nerăbdare.

Unul dintre zvonurile legate de design și îmbunătățiri se referă la ecranul telefonului care ar putea fi, într-o variantă limitată, creat din safir. iPhone-ul cu un astfel de ecran este extrem de rezistent şi nu poate fi zgâriat nici măcar de lama unui cuţit. Însă se pare că specialiştii au ajuns la concluzia că va trebui să mai aşteptăm cel puţin încă un an pentru un astfel de telefon.

photo-main

Analistul JP Morgan de la Rod Hall consideră că un iPhone 6 cu un ecran din safir ar putea fi fezabil abia la anul, iar producerea lui ar putea fi întârziată de costurile ridicate de producţie. Un ecran din safir implică mari costuri din cauza dificultăţii cu care materialul se obţine şi taie în formele dorite. JP Morgan consideră că Apple fie va produce anul acesta o ediţie limitată de telefoane cu ecran din safir, fie nu va produce deloc.
Alte publicaţii americane consideră însă că cei de la Apple vor găsi resursele necesare pentru a compensa costurile ridicate ale sticlei indestructibile, fără a impune un preţ prea mare cumpărătorilor.
Considerat unul dintre cele mai dure minereuri, safirul, adică safirul sintetic din care se vor crea ecranele telefoanelor, este văzut ca fiind soluţia la ecranele destul de friabile existente până acum pe piaţă. Specialiştii spun că este mai rezistent decât Gorilla Glass, materialul folosit în prezent pentru fabricarea ecranurilor iPhone-urilor. Un ecran din safir nu poate fi zgâriat cu nimic în afară de diamant.
Dacă Apple reuşeşte să păstreze costurile de manufacturare la un nivel decent, iPhone 6 cu ecran din safir ar putea fi cel mai mare succes la companiei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J