Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

iPhone 6: Pret si caracteristici !

iphone6Zvonurile ca o sa apara iPhone 6 nu inceteaza sa apara, dupa ce Samsung a detronat toate topurile, atat la vanzari si cat la telefoanele lansate, cei de la Apple vor sa vina cu o noutate, cu un super telefon care sa-i tina piept noului telefon de la Samsung, mai exact modelul Galaxy S4, un telefon care este catalogat ca fiind cel mai bun smartphone al tuturor timpurilor.

Apple nu se lasa si vor sa lanseze modelul iPhone 6, un model asteptat de utilizatorii Apple, bineinteles ca acest telefon nu o sa arate ca cel din poza alaturata, nu stiu exact cine a facut aceasta poza dar daca o sa arate asa o sa rupa toate topurile posibilie.

Telefonul din imagine este un concept, nu stiu cat de adevarat este dar pe viitor o sa venim cu noutatile daca o sa apara ceva, eu unul m-am saturat de iPhone, de designul atat de minimalist, de cativa ani aceeasi forma, pu si simplu nu m-a uimit cu nimic de la lansarea iPhone 4.

Pe piata au intrat tare si cei de la nokia care lanseaza modele din ce in ce mai deosebite la preturi mult mai mici fata de concurenta, HTC nu se lasa mai prejos si lanseaza si ei modele senzationale, care arata foarte bine si sunt foarte performante, asadar ramane de vazut daca se va intampla ceva nou pe piata telefoanelor mobile.

Totusi noi asteptam ceva nou de la Apple, asteptam sa dea lovitura cu un nou telefon care sa aibe un design mai futurist, mai smecher cum am putea spune si sa vina si ei cu ceva nou care sa ne uimeasca.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J