Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Robot de aspirare iRobot Roomba 630

Chiar daca un aspirator ne este de ajutor de fiecare data cand facem curatenie, un aspirator robot care sa aspire in locul nostru este mult mai util. Robotul de aspirare iRobot Roomba 630 este ideal pentru a curata toate tipurile de pardoseli dure sau covoare si se poate utiliza chiar si pentru a curata colturile camerei sau peretii.

O caracteristica importanta intalnita la acest produs consta in sistemul iAdapt. Acesta beneficiaza de zeci de senzori, care asigura o monotorizare a spatiului de 67 de ori pe secunda, pentru a se adapta eficient ficarei incaperi pe care doriti sa o curatati.

Veti reusi sa indepartati pana si cele mai fine particule de praf, iar prin periuta laterala rotativa cu care este echipat, poate sa curete locurile din jurul mobilei sau din alte zone mai putin accesibile. In capul de curatare al robotului se afla doua perii care se rotesc una contra celeilalte, prin care aduna praful si impuritatile mari de pe pardoseala.

Robot de aspirare iRobot Roomba 630

Robot de aspirare iRobot Roomba 630

Capul de curatare adaptabil de generatia a doua se adapteaza la orice tip de suprafata curatata. Doriti sa curatati covoarele sau gresia? Cu robotul de aspirare iRobot Roomba 630 nu aveti de ce sa va faceti griji. Casa dumneavoastra va straluci de curatenie, iar neplacutele particule de praf nu vor mai reprezenta o problema.

In plus, cosul colector AeroVac poate sa stocheze si cel mai fin praf, datorita filtrului din micro-fibre. O alta caracteristica importanta este reprezentata de sistemul Dirt Detect, care poate sa detecteze locurile extrem de murdare, prin folosirea senzorilor acustici. Astfel, robotul de aspirare iRobot Roomba 630 va face curatenie in locul dumneavoastra si nu va neglija nicio portiune murdara.

Poate fi utilizat cu succes in apartamentele si casele cu o suprafata de pana la 90 metri patrati. Desi nu dispune de functia de programare a curateniei si este nevoie sa fie activata manual, cu ajutorul butonului Clean, curatenia se realizeaza in mod automat.

Cu siguranta, robotul de aspirare iRobot Roomba 630 este un produs de un mare ajutor in orice locuinta. Se poate face economie de timp, iar curatenia se va putea realiza cu mult mai multa usurinta. Cu doar aproximativ 1689 de lei, puteti intra in posesia acestui produs, al carui nivel de zgomot produs este de 60 dB, cantareste 3.6 kilograme si dispune de o baterie reincarcabila, cu o autonomie de pana la 180 de minute.

https://www.youtube.com/watch?v=EqhJD51MIZU

iRobot Roomba 630
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J