Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Karma-Go, wi-fi în buzunar

Plecând de la ideea că internetul ar trebui să fie mereu la îndemâna oamenilor, Karma Go încorporează acest concept într-un dispozitiv de buzunar care va deveni o sursă permanentă de internet, oriunde ne-am afla. Producătorii consideră că produsul lor va fi unul de succes deoarece wi-fi-ul ar trebui să îi urmeze pe utilizatori pretutindeni şi nu invers. Astfel, Karma-Go devine furnizorul de internet permanent pe care îl porţi în buzunar şi prin intermediul căruia te conectezi cu lumea întreagă.

Toate device-urile rămân conectate la internet în cel mai sigur şi eficient mod. Tânăra companie a semnat recent un contract pe mai mulţi ani cu un furnizor de internet de renume din America, Sprint şi Clearwire pentru a avea acces la reţelele 3G şi 4G ale acestora, strângând în acelaşi timp investiţii considerabile de până la 2.2 mililoane de dolari de la mari companii precum Werner Vogels, Rothenberg Ventures, 500 Startups şi Tech Stars şi mulţi alţii.

19fppd25lxlywjpg
Micile dispozitive vor fi disponibile publicului american începând cu luna decembire, la preţul de 149 dolari şi promit să asigure conexiuni wi-fi ireproşabile oriunde se vor afla. Diferenţa dintre Karma Go şi celelalte dispozitive existente pe piaţă este aceea că se focusează pe transmiterea eficientă şi sigură a informaţiilor şi nu pe device-ul şi contractul încheiat cu producătorul.

Utilizatorii Karma vor putea să-şi aleagă tipul de internet care li se potriveşte şi pe care îl pot folosi oricând, nu doar într-o perioadă limitată de timp, aşa cum se întâmplă la majoritatea contractelor. Prin conexiunea 4G LTE, utilizatorii îşi pot crea un semnal wi-fi personalizat, conectându-se la Karma Go aşa cum o fac prin wi-fi –ul de acasă sau de la birou.

Iniţiatorii Karma Go consideră că astfel se va schimba modul în care internetul este furnizat clientului, iar recepţionarea semnalului va deveni mai accesibilă deoarece device-ul pe care compania îl va produce va deveni un element indispensabil în buzunarul fiecăruia, precum cheile de la maşină.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J