Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Lada frigorifica Arctic O29+: pret, review si caracteristici !

Cu siguranta daca ati ajuns la acest articol sunteti interesati de o Lada frigorifica, una ieftina care sa-si faca treaba, sa nu ocupe mult spatiu si sa fie cat mai rezistenta, ei bine astazi vom prezenta modelul O29+, o lada frigorifica marca Arctic ce se incadreaza perfect in raportul dintre calitate si pret.

Cand scriem un articol despre o lada frigorifica, teoretic nu prea avem despre ce sa discutam, cu totii stim la ce foloseste si unde se incadreaza, insa specificatiile tehnice trebuiesc trecute in revista.

Cu totii stim ca un asemenea congelator este foarte bun atat in micile magazine de cartier, cat si in gospodariile oamenilor, mai ales daca stam intr-un mediu rural unde taierea animalelor este sport national, atunci cu sigurnta ne gandim la porcusorul din cotet daca incape in aceasta lada frigorifica.

Lada frigorifica Arctic O29+ vine cu clasa de eficienta energetica A+ si cu un volum total brut de 288 l,volumul net nu scade foarte mult, mai exact avem 284 l, de asemenea mai trebuie precizat ca, capacitatea de congelare este de 17 kg in 24 de h, o capacitate destul de mare tinand cont ca avem un consum de energie destul de mic.

arctic-O29+

Ca si detalii tehnice mai putem evidentia nivelul zgomotului care este de 41 db, de asemenea mai avem o autonomie fara curent de 67 de ore, asadar, daca ramanem fara curent nu trebuie sa ne facem griji pentru ca produsele din congelator vor ramane inghetate o lunga perioada de timp.

Cei interesati de lada frigorifica Arctic trebuie sa stie ca in interiorul ei avem si lumina, iar ca dimensiuni putem preciza ca avem o inaltime de 86 cm, o lungime de 128.5 cm si o latime de 72.5 cm.

Caracteristici
Clasa energetica: A+
Consum: 265 kWh/an
Autonomie: 67h
Capacitate congelare (kg/24h): 17
Panou control cu led-uri
1 compresor
Capacitate
Volum Brut Total: 288l
Volum Util Total: 284l
Dimensiuni (lxLxA):
86 x 128.5 x 72.5 cm
Culoare: Alb

Pentru mai multe informatii, detalii despre transport si pareri ale persoanelor care au achzitionat-o, accesati banner-ul “Verifica pretul actualizat”. Spor la cumparaturi !
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J